Setari Cookie-uri

Senzualitatea dureaza 3 ani - Buzele vetelor de la Hollywood

Rosii sau nude, in culori puternice sau nuante calde, buzele voluptoase si apetisante vor fura intotdeauna privirile pofticiosilor.

Comunicat de presa

Medicul specialist in chirurgie plastica estetica, Dr. Calin Dobos foloseste si in Romania noua generatie de Acid Hialuronic, ingredientul secret al vedetelor de la Hollywood pentru o doza naturala de senzualitate.

Atotputernicul acid hialuronic este solutia preferata de majoritatea femeilor pentru augmentarea buzelor. Este o substanta care se regaseste, in mod natural, in corpul omenesc, avand un rol esential in mentinerea supletei, elasticitatii si tonicitatii pielii, motiv pentru care este foarte usor acceptata de organismul uman, indiferent de zona asupra careia se doreste interventia. Noua generatie de acid hialuronic revolutioneaza rezultatele interventiei clasice, avand cea mai lunga durata de remanenta si proprietati unice.

Noua generatie de acid hialuronic, destinata augmentarii buzelor, este ingredientul secret al senzualitatii feminine, prin care buzele voluptoase arata natural, iar senzatia este foarte fina. Costul interventiei nu este mai mare fata de cele clasice, insa diferenta este data de perioada de remanenta si calitatea filling-ului, edemul care este mult mai mic, iar nodulii evitati”, a explicat Calin Dobos, medic specialist in chirurgie plastica estetica.

Citește și:

Toti vor vedea, insa nimeni nu isi va da seama!

Nu este nimic mai neplacut decat acele buze marite, nenaturale, care dupa repetate perioade de injectare cu acid hialuronic se deformeaza si prezinta noduli inestetici. Toate aceste vise urate au devenit istorie gratie noii generatii de acid hialuronic, solutia preferata de toate vedetele de la Hollywood, disponibila si in Romania. Folosind un gel neted special creat pentru zona buzelor, intr-un singur tratament, acestea vor capata volumul dorit, intr-un mod natural si in armonie cu structura faciala a pacientei.

Augmentarea buzelor cu noua generatie de acid hialuronic s-a transformat intr-o experienta reconfortanta pentru paciente. Injectarea se face in profunzimea buzelor, iar rezultatul este natural si 100% senzual. Femeile se pot bucura de noile buze aproape 3 ani, iar costul procedurii nu difera fata de cele clasice”, a adaugat dr. Calin Dobos.

Citește și:

Noua generatie de acid hialuronic are la baza o formula inovatoare sub forma unei game de geluri injectabile negranulare cu acid hialuronic, care sunt introduse sub piele pentru a reda buzelor volumul dorit. Gratie compozitiei unice, noua generatie de acid hialuronic permite o patrundere usoara in piele, conferind un aspect suplu si natural.

Senzualitatea dureaza 3 ani

Buzele mici si lipsite de volum sau cele asimetrice pot capata un aspect seducator si natural, cu riscuri minime si fara costuri suplimentare!

Ceea ce este cu adevarat revolutionar este perioada de remanenta, astfel noua generatie de acid hialuronic poate mentine volumul buzelor timp de 3 ani, fata de gelurile clasice care necesita injectari mai dese.

Un alt plus pentru paciente este dat de senzatia din timpul injectarii, daca in cazul interventiilor de alta data pacienta era expusa unei experiente dureroase, noua generatie de acid hialuronic este mai usor de acceptat datorita compozitiei de lidocaina, 0,3%, care reduce durerea resimtita in timpul interventiei. Mai mult decat atat, datorita fluiditatii crescute a gelului, edemul este mai mic si mai putin vizibil, iar aparitia nodulilor este evitata.

Citește și:

Rezultatul uimitor si calitatea injectarii nu modifica si costul interventiei, astfel femeile isi pot mari buzele cu noua generatie de acid hialuronic investind 250 euro (1 ml), iar durata interventiei este de pana la 3 ani.

Foto: senzualitate @ Shutterstock.com

Pentru mai multe informatii despre augmentarea cu acid hialuronic, accesati site-ul www.drdoboscalin.ro

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.