Setari Cookie-uri

Augmentarea gambelor, secretul picioarelor perfecte

Picioarele reprezinta una dintre principalele arme de seductie ale unei femei. Inca din anii `60, odata cu aparitia fustei mini, tot mai multe femei au inceput sa acorde picioarelor o atentie sporita. Fie ca vorbim despre picioarele interminabile ale modelelor de pe podium sau despre gambele perfecte ale vedetelor, trebuie sa recunoastem ca acest fapt nu se datoreaza intotdeauna mostenirii genetice, ci si chirugiei plastice.

Comunicat de presa

Augmentarea gambelor, una dintre cele mai cautate operatii estetice din ultimii ani

Evolutia chirurgiei estetice din ultimii ani a introdus o procedura de imbunatatire a aspectului si formei gambelor, atat pentru femei, cat si pentru barbati, cunoscuta ca augmentarea gambelor. Procedura consta in corectarea gambelor prin introducerea implanturilor de silicon ori injectarea cu acid hialuronic sau grasime proprie. In cazul in care se doreste subtirea picioarelor, chirurgii esteticieni recomanda lipoaspiratia prin care excesul de grasime din zona gleznelor, genunchilor sau coapselor dispare.

Interventia de augmentare a gambelor este recomandata atat persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca aspectul picioarelor, cat si in cazul defectelor din nastere sau al accidentelor.

Implantul de gamba, cea mai eficienta solutie pentru picioare perfecte

„Interventia de augmentare a gambelor se face sub anestezie generala pentru implanturile de silicon sau injectarea de grasime si sub anestezie locala daca se injecteaza acid hialuronic. Incizia se face in spatele genunchiului si in timp devine aproape invizibila. In ceea ce priveste durata interventiei, aceasta nu dureaza mai mult de o ora si nu necesita spitalizare decat maxim o zi de la interventie. Cea mai eficienta metoda si solutia de lunga durata este implantul de silicon.”, explica Dr. chirurg estetician Calin Dobos.

Citește și:

In urmatoarele doua saptamani de la interventie, pentru o recuperare cat mai rapida, trebuie evitat efortul fizic, purtatul pantofilor cu toc si statul in picioare un timp indelungat. Implanturile nu vor reprezenta niciun disconfort pentru pacient, iar dupa recuperarea completa, corpul nu le va percepe ca pe niste „obiecte” straine. Aceasta interventie chirurgicala este permanenta, insa implanturile pot fi scoase la cerere.

Costul unei interventii de augmentare a gambelor cu implant de silicon este de 2500 de euro. Mai multe informatii despre procedura si alte interventii estetice se gasesc pe www.drdoboscalin.ro.

***
Dr. Calin Dobos detine o vasta experienta in domeniul chirurgiei estetice, acumulata in cei peste 15 ani de lucru in tara, dar si prin participarea la diferite congrese internationale in aproape toate tarile din Europa, pe continentul American, SUA, Canada si Asia. Acesta a reusit sa aduca la noi in tara cele mai eficiente tehnici de abordare a domeniului chirurgiei estetice.
Stagiile de perfectionare in strainatate, pregatirea timpurie facuta inca de pe bancile facultatii, dar si sutele de cazuri solutionate anual reprezinta cartea de vizita a Dr. Calin Dobos.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.