Comunicat de presa

Chirurgul plastician Cristian Nitescu: Interventiile estetice reusite creeaza un fizic armonios, fara exagerari de nici un fel

Peeling-ul cu laser imbunatateste textura pielii, reduce ridurile, corecteaza petele si regenereaza celulele pielii

Peelingul este o metoda dermato-cosmetica prin care se indeparteaza straturile superficiale de la nivelul pielii, determinand o reparare a acesteia. Aceasta metoda este folosita pentru imbunatatirea texturii pielii, reducerea ridurilor, corectarea petelor si a urmelor lasate de acnee, stimuland in acelasi timp regenerarea din profunzime a pielii.

„Peeling-ul cu laser actioneaza asupra straturilor superioare de la nivelul pielii, indepartand celulele moarte si stimuland regenerarea acestora, iar in cele din urma acest proces favorizeaza formarea unui tegument nou. Acest tratament este unul neinvaziv, nu lasa urme sau cicatrici si, cel mai important, se poate realiza in orice anotimp”, explica Dr. chirurg estetician Calin Dobos.

In urma peeling-ului cu laser, tenul va fi mai curat, mai fin si mai luminos

Aceasta metoda de imbunatatirea a texturii pielii are multiple beneficii. Pe langa faptul ca indeparteaza ridurile fine, corecteaza petele, pistruii sau urmele lasate de acnee, in urma peeling-ului cu laser tenul va fi mai curat, mai fin si mai luminos. Insa cel mai important lucru la acest tip de peeling este ca exfoliaza pielea si are efecte de stimulare si regenerare a celulelor. Asadar, peeling-ul cu laser reda stralucirea si sanatatea tenului si putem considera fara indoiala acest tratament drept o renastere a tenului. Acest tip de peeling se poate realiza la orice varsta, nu are efecte adverse iar rezultate sunt vizibile la scurt timp dupa procedura.

In ceea ce priveste simptomele ce pot sa apara dupa o astfel de procedura, acestea sunt unele superficiale, iar pacientul poate relua imediat activitatile zilnice. In primele 12 ore de la tratament, pielea se va inrosi si aparea o senzatie usoara de usturime precum cea provocata de arsurile solare, insa acestea vor trece imediat daca se aplica cremele si unguentele recomandate.

Pretul unui astfel de tratament variaza in functie de numarul de proceduri de care este nevoie, iar acest lucru se va stabili impreuna cu medicul estetician. Mai multe detalii despre peeling-ul cu laser si alte proceduri de medicina si chirurgie estetica se gasesc pe www.drdoboscalin.ro.

Implantul fesier nu mai este singura alternativa pentru un posterior perfect
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: