Setari Cookie-uri

Hemoroizi. Herpes. Hipertiroidism. Hipotiroidism

O colectie despre cea mai importanta investitie din viata fiecarui om: sanatatea! Al saptelea volum al seriei descrie hemoroizii, herpesul, hipertiroidismul si hipotiroidismul, cu cauzele si simptomele lor, propunand un plan de prevenire si tratare.

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

O colectie despre cea mai importanta investitie din viata fiecarui om: sanatatea! Al saptelea volum al seriei descrie hemoroizii, herpesul, hipertiroidismul si hipotiroidismul, cu cauzele si simptomele lor, propunand un plan de prevenire si tratare bazat pe toate elementele pe care le are oricine la indemana: vitamine, minerale si suplimente alimentare, plante medicinale si terapii alternative precum homeopatia, aromaterapia, oligoterapia, reflexoterapia, yoga, alimentele care ajuta si cele pe care este bine sa le evitati. In continuare sunt prezentate pe larg reflexoterapia si relaxarea musculara, cu tot ce trebuie sa stim despre ele: ce sunt, cum functioneaza, ce pot trata si cand trebuie sa apelezi la specialisti.

Afla informatii despre doua suplimente importante, vitamina B12 – esentiala in replicarea celulelor – si zincul – decisiv pentru sute de procese care au loc in corp. Citeste si despre cinci dintre plantele recomandate in cazul uneia sau mai multora dintre afectiunile prezente in acest volum: castanul salbatic, coacazul negru, hamamelis, paducelul si ulmul american. Incheiem, asa cum am promis ca o vom face in fiecare volum, cu 40 de retete delicioase si usor de preparat din alimentele recomandate, care va vor dovedi ca a manca sanatos nu inseamna a te priva de placerea gusturilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.