Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Cartea "Dieta care vindeca diabetul" este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Ne vom concentra in schimbari in meniul dumneavoastra, nu pe medicamente. Da, medicamentele au adesea rolul lor, si am sa detaliez cum lucreaza ele astfel incat sa puteti intelege. Dar, mai degraba, as prefera sa va ajut sa reduceti sau sa eliminati definitiv medicamentele. Sa puteti face acest lucru inseamna sa va schimbati alimentatia.

Subliniez ca nu va fi nevoie sa taiati din calorii, sa reduceti carbohidratii sau sa treceti la portii mai mici. De fapt, puteti manca pana la indestulare. Daca vi se face foame intre mese, puteti sa mancati cat doriti. Ceea ce conteaza este tipul de produs alimentar pe care il consumati. Acesta se dovedeste factorul cauzator, dupa cum veti vedea in curand.

Controlati glicemia si reduceti doza de medicamente antidiabetice in doar cateva saptamani!

Programul dietetic pe care il veti gasi in aceasta carte este destinat nu numai imbunatatirii raspunsului insulinic, ci si redresarii disfunctiei insulinice.

Urmand acest program va veti schimba stilul de viata, veti putea controla nivelul glicemiei si chiar veti putea renunta la medicatie in doar cateva saptamani.

Dieta se bazeaza pe mese regulate de-a lungul zilei, care sa contina legume, fructe, cereale integrale si leguminoase. Veti gasi indrumari de ultima ora alaturi de retete delicioase care va vor ajuta sa va stabilizati glicemia si sa va imbunatatiti starea de sanatate in general.

Dr. Neal Barnard este profesor asociat de medicina la George Washington University School of Medicine (S.U.A.) si cercetator renumit in domeniul diabetului zaharat.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: