Setari Cookie-uri

TOP 12 Alimente delicioase care te scapa de stres

Stresul este unul dintre cei mai periculosi factori ai vietii de astazi. Fie ca ne dam seama fie ca nu ne dam seama, rutina zilnica si toate problemele care ne inconjoara in fiecare zi, contribuie fiecare asupra starii noastre fizice si mintale. Cercetarorii sustin ca mai bine din 60 la suta din populatia planetei sufera de afectiuni provocate in urma stresului prea ridicat. Oamenii de stiinta propun un top al alimentelor care, din punctul lor de vedere, contribuie la eliminarea stresului.

Graul stimuleaza neuronii si imbunatateste circulatia sangelui. Astfel, o dieta care include si grau sau orice forma de aliment in care se gaseste si grau, ajuta la mentinerea unei minti limpezi si sclipitoare. Stresul nemafiind o problema.

Afinele


Acest superfruct are un rol incredibil in starea de sanatate generala. Potrivit cercetatorilor afinele sunt un antioxidant natural, iar dieta care include afine este mai mult decat indicata in viata oricarei persoane. Pe langa acest lucru, Afinele au o doza foarte mare de Vitamnia C care contribuie la energia ta zilnica.

Propuneri de retete cu afine


Sursa: Yuppy.ro

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.