Setari Cookie-uri

Alimentele care te imbatranesc prematur

Tineretea nu mai este atat de usor de intretinut avand in vedere asaltul de chimicale la care suntem supusi zi de zi, incepand cu alimentele procesate si culminand cu produsele de ingrijire corporala si cosmetica.

Destul de putine produse destinate ingrijirii corporale nu au simultan si efecte toxice asupra organismului. Char si cremele de ingrijire a tenului prezinta pduse toxice care se pot absorbi prin piele.

alimente care te imbatranesc

La toate acestea se adauga si alimentele care au poate unul din cele mai importante roluri in mentinerea tineretii sau, invers, in accelerarea imbatranirii daca nu ne hranim sanatos.

Alimente care te imbatranesc prematur

Alimente bogate in zahar

Alimentele bogate in zahar nu doar irita mucoasa intestinala si “biciuiesc pancreasul, dar accelereaza si procesele de imbatranire.

alimente care te imbatranesc

Specialistii sustin ca zaharul produce in organismul nostreu multiple efecte negative, printre care si acela de a distruge reteaua de colagen subcutanata, acea retea care participa la mentinerea elasticitatii si fermitatii pielii.

Tot aharul predisune si la depresie si accentueaza simptomatologia femeii aflate la menstruatie.

Citește și:

Iar cand spunem zahar nu ne referim decat la acesta si nu la alte zaharuri care pot fi de buna calitate, cum sunt zharurile din fructe sau din cereale integrale.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.