Setari Cookie-uri

VIDEO: Un pahar de COLA contine 44 pliculete de ZAHAR

Presedintele Coca Cola Europa, absolut blocat - Afla ce reactie are atunci cand e intrebat cat zahar e in Cola.

Sursa: Garbo.ro

Jeremy Paxman, realizator BBC, l-a avut recent ca invitat in emisiunea sa Newsnight, pe James Quincey, presedintele Coca Cola Europa.

Lasand orice fel de complezenta sau forma de tatonare la o parte, Paxman ii arata lui Quincey, dar si telespectatorilor, cat zahar contine un pahar de Coca Cola. Ei bine, este vorba despre 44 de pliculete de zahar intr-un pahar mai mare pe care il cumparam de regula la cinema si 23 de pliculete de zahar, intr-un pahar mai mic!

James Quincey este vizibil blocat si nu stie cum sa faca fata bombardamentului de intrebari directe pe care i le adreseaza jurnalistul. „De ce nu ne spuneti, in mod specific, cat zahar exista in aceasta cutie, de exemplu?”, intreaba Jeremy Paxman. „Va imaginati ca oamenii stiu, atunci cand merg la cinema si isi cumpara un pahar mai mic, cam cat acesta… Credeti ca oamenii au vreo idee despre cat de mult zahar contine?”

Citește și:

Urmatorul gest pe care il face jurnalistul este acela de a turna pliculetele de zahar pe care le contine acel pahar de Coca Cola, chiar sub ochii presedintelui companiei – sunt 23 DE PLICULETE de zahar, intr-un singur recipient.

„Este o cantitate uluitoare de zahar, nu-i asa?”, i se adreseaza jurnalistul lui James Quincey, Presedintele Coca Cola Europa. Jurnalistul britanic demonstreaza in acest fel ca preocuparea companiei pentru sanatatea consumatorilor este de fapt falsa. Presedintele Coca Cola Europa este vizibil [...]

Citeste continuarea: Bomba zaharoasa din fiecare PAHAR DE COLA by Garbo.ro

Iti recomandam si:

Ce se intampla in corpul tau cand bei un singur pahar de Cola

Coca Cola in gospodarie: 19 intrebuintari practice!

via @ Think otside The Box

Foto homepage: Shutterstock.com, Coca Cola

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.