Setari Cookie-uri

10 alimente care seamana cu parti ale CORPULUI UMAN!

Legea semnatuilor sau Doctrina Semnaturilor sau Ghidul nutritional teologic este teoria care arata uimitoarea relatie dintre semnaturile (atributele particulare) ale fructelor, vegetalelor si ierburilor in relatie cu partile corpului uman. In mod surprinzator, alimentele care se aseamana cu anumite parti ale corpului ajuta si buna functionare a acestor organe.

Sursa: Garbo.ro

Din vechi timpuri, oamenii au stiut ca daca vor consuma anumite alimente ei isi imbunatatesc functionarea organismului, dar astazi, acest adevar este demonstrat stiintific. Iata cateva asemanari uimitoare dintre elemente din natura si parti ale corpului uman:

1. GRAPEFRUIT – SANI

Grapefruitul, portocala si alte citrice seamana foarte bine cu gladele mamare, iar consumul lor ajuta sanatatii sanilor! Grapefuitul contine anumite substante denumite limonoide si, conform unor studii acestea inhiba dezvoltarea celulelor canceroase la sani.

grapefruit, sani

Foto: Shutterstock.com; grapefruit, sani

2. NUCA – CREIER

Nucile au o asemanare izbitoare cu creierul uma si sunt din vechi timpuri recunoscute ca unule dintre cele mai importante alimente pentru sanatatea creierului. Nucile sunt o buna sursa de 0mega -3 si au mai multi antioxidanti, acid folic si vitamin E, decat orice alt fruct uscat. Inainte de consum, este important sa clatitisau sa tineti nucile in apa pentru cateva ore.

Citește și:

nuca, creier

Foto: Shutterstock.com; nuca; creier

3. MORCOV - IRIS

morcov, iris

Foto: Shutterstock.com; morcov, ochi, iris

Un morcov sectionat pe orizontala seamana foarte bine cu irisul! Iar beta-carotenul, substanta care da acea culoare portocalie morcovilor te ajuta sa iti pastrezi sanatatea vizuala.
4. TELINA – OASE

telina, os, oase

Foto: Shutterstock.com, telina, os, radiografie

Telina seaman foarte tare cu structura oaselor si de asemenea este foarte buna pentru oase. Telina contine silicon, ceea ce da forta oaselor. Iata o alta asemanare izbitoare: oasele au 23% sodiu, iar telina contine la randul ei 23% sodiu.

5. ROSIE - INIMA

rosie, inima

Foto: Shutterstock.com; rosie, inima

Rosiile sectionate seamana foarte tare cu inima, mai mult decat orice alt fruct. Rosiile contin foarte mult licopen care ajuta sanatatii inimii si sistemului circulator.

6. STRUGURI – PLAMANI (alveolele plamanilor)

Strugurii seamana cu alveolele plamanior. O dieta bogata in struguri proaspeti ajuta la reducerea riscului de cancer la plamani! Citeste continuarea pe Garbo >>

Citește și:

struguri, alveole, plamani

Foto: Shutterstock.com; strugure, alveole, plamani

Iti recomandam si: Harta DURERILOR EMOTIONALE din corp: Afla ce efecte au sentimentele asupra sanatatii!

UIMITOR si de dat mai departe: Farmacia lui Dumnezeu in cele 25 de Alimente ale omului!

Un articol via www.spiritscienceandmetaphysics.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.