Retetele Dukan. Regimul meu in 350 de retete

Retetele Dukan. Regimul meu in 350 de retete
Kudika
17 August 2015

Inca de la aparitia bestsellerului Nu stiu sa slabesc, toti cititorii doctorului Pierre Dukan asteptau publicarea acestor retete.

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Inca de la aparitia bestsellerului Nu stiu sa slabesc, toti cititorii doctorului Pierre Dukan asteptau publicarea acestor retete. Iata-le in cele din urma, simplu de preparat, savuroase si usoare: pisica-de-mare a la creole, sote de pui cu lamaie si capere, dorada cu ceapa, salata de creveti, musaca de vinete a la cretoise, castraveti cu branza, biscuiti de Savoia. Aceste retete, dar si altele, dovedesc ca regimul nu este o corvoada, ci dimpotriva, poate fi asociat cu placerea: aceea de a gusta, dar si aceea de a gati!

De mai bine de treizeci de ani, Dr. Pierre Dukan este specialist in comportament alimentar si reeducarea nutritionala. In tot acest timp, el a pus bazele unei metode care ii poarta numele: Dieta Dukan. Aceasta metoda a fost construita etapa cu etapa, pe parcursul mai multor lucrari, dintre care Nu stiu sa slabesc, bestseller incontestabil, reprezinta formula definitiva.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri