Setari Cookie-uri

Alba, neagra, roz? Ce tipuri de SARE poti consuma

Iti propunem sortimente de sare foarte sanatoase pe care le poti consuma cu incredere, alaturi de toti membrii familiei.

tipuri sare

Sare roz de Himalaya grunjoasa

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Se spune ca sarea de Himalaya este cea mai pura sare din lume. Culoarea roz o deosebeste de alte produse. Fiind extrasa din muntii Himalaya de la mari altitudini, nu contine nici un fel de toxine care pot fi regasite in sarea de mare datorita in principal poluarii masive din ultimii ani.

Contine 84 de oligoelemente.

Produs 100% natural.

Sare neagra de Himalaya

Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Cunoscuta si sub numele simplu de sare neagra, sau kala namak, sarea neagra de Himalaya este extrasa din regiunile vulcanice din Pakistan si India.

Foarte bogata in minerale, cu un gust aparte datorita provenientei din zonele vulcanice, aceasta sare este folosita in medicina ayurvedica pentru a trata si preveni flatulenta si arsurile la inima.

Citește și:

Este bogata in fier. Conform medicilor care practica ayurveda, aceasta sare este cea mai sanatoasa dintre toate sarurile, putand fi consumata in siguranta si de catre persoanele cu hipertensiune si persoanele care tin o dieta speciala saraca in sare.

Sare Guerande

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Provenita exclusiv din Peninsula Guerande, din Franta, sarea de Guerande este un produs cu o remarcabila istorie a unui mestesug impresionant, vechi de peste 1000 de ani.
Este o sare al carei intreg proces de productie este perfect natural. Sarea nu este spalata si nu este tratata chimic in niciun fel.

In timpul sezonului estival, de doua ori pe zi, apa marii intra in bazinele formate si utilizate de secole in regiunea Guerande. Acolo, „paludierii” (culegatorii de sare) controleaza nivelul apei si circulatia ei; apoi, cu ajutorul soarelui si al vantului, acestia evapora apa, pana cand sarea se cristalizeaza.
Paludierii recolteaza manual sarea astfel rezultata, cu ajutorul unui instrument specific ce seamana cu o grebla.

Citește și:

Vestita in lume pentru particularitatea gustului ei, sarea de Guerande sta marturie a generozitatii Naturii si a lucrurilor minunate ce rezulta atunci cand omul lucreaza cu grija si respect pentru ea.

FARA ADOS DE IOD
100% NATURAL
FARA ADITIVI SAU CONSERVANTI

Contine iod natural

Bogata in oligoelemente:
- magneziu (390 mg %)
- calciu (144 mg %)
- fier (18.5 mg %)

Sare De Mare Grunjoasa Neiodata

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.