Setari Cookie-uri

Regim FULGER inainte de SARBATORI: slabesti pana la 5 kg

Mai este foarte putin timp pana ce petrecem Sarbatorile, iar foarte multe dintre noi isi doresc o silueta mai sanatoasa ori chiar o tinuta care sa impresioneze.

dieta inainte de sarbatori.jpg Va propunem un regim fulger de slabire inainte de sarbatori, regim ce promite pierderea intre 1 si 5 kg. Aceasta diferenta exista pentru ca fiecare persoana are un metabolism propriu, astfel ca pierderea in greutate capata de asemenea un ritm specific pentru fiecare.

Regim de slabire rapida inainte de sarbatori

Acest regim dureaza doar 7 zile si prezinta un intens efect detoxifiant. De aceea este important sa stiti ca in primele doua zile veti avea usoare stari de disconfort, de oboseala sau chiar stari usoare de ameteala, toate aceste pentru ca veti elimina toxinele din organism.

De asemenea este important ca de sarbatori sa nu faceti excese alimentare caci de asemenea este posibil sa nu va simtiti bine - dupa o perioada de detoxifiere este indicat sa aveti un regim de hrana moderat, sanatos, fara excese alimentare. Cum de sarbatori mesele sunt pline, puteti face o criza digestiva. Acelasi efect apare si in cazul persoanelor care au tinut postul.

Citește și:

Pe tot parcursul acestui regim veti consuma doar apa plata, nu veti manca paine si nici alte produse care au la baza majoritatea cerealelor. Puteti insa consuma porumb sau mamaliga, naut, linte, orez.

Dieta fulger inainte de sarbatori: prima zi

Beti un pahar de apa imediat la trezire.
Mic dejun: doua pahare cu suc de portocale si banane (3-4 portocale si o banana).
Gustare: o ceasca de fructe confiate.
Pranz: legume gratinate si humus cu discuri de orez expandat.
Gustare – o banana
Cina: ciorba de legume, in ce cantitate doriti. Cioba nu va contine taitei si nu veti consuma cu paine.

dieta inainte de sarbatori.jpg

Dieta fulger inainte de sarbatori: urmatoarele 3 zile

Beti un pahar cu apa imediat la trezire.
Mic dejun: doua pahare de smoothie verde
Gustare: un pahar de apa cu 10 minute inainte de gustare. O ceasca de goji, merisoare, fructe de padure confiate.
Masa de pranz: beti un pahar de apa cu 15-30 de minute inainte de masa. Consumati un bol mare de ciorba de legume.
Gustare: beti un pahar cu apa cu 10 minute inainte de gustare. Consumati un fruct, la alegere.
Cina: consumati un pahar cu apa cu 15-30 de minute inainte de masa. Veti consuma o salata mare de cruditati, insa fara branza, cereale sau carne.
Exemplu de salata: ardei, rosii, salata verde, rucolla, pere, muguri de pin, nuci, sirop de agave, sare, piper. Gasiti in aceasta carte mai multe retete de salate.

Citește și:

Beti un pahar cu apa inainte de dus, dar si inainte de a merge la culcare.

Dieta fulger inainte de sarbatori: ultimele 3 zile

In aceste zile veti avea doar mese lichide. Veti respecta regimul hidric ce consta in consumul paharelor de apa, ca mai sus.

Dimineata veti bea un pahar cu smoothie, la alegere reteta, la fel si la cele doua gustari din zi.
La masa de pranz si la cina veti consuma doar ciorba sau supa crema de legume. Aveti grija ca reteta sa nu contina cereale (cu exceptia porumbului, nautului, lintei) si nici alimente de origine animala.

dieta inainte de sarbatori.jpg

Aceasta dieta poate fi urmata de aproape oricine, cu conditia sa nu aiba un regim strict medical (ca in cazul insuficientei renale de exemplu) sau intoleranta la fructoza. Aceasta dieta poate fi urmata si de catre persoanele cu intoleranta la gluten.

In urma acestei diete organismul se detoxifica, cosurile dispar, tenul devine mai luminos, va veti simti mult mai energici si veti pierde din surplusul de kilograme. Aceasta dieta combate de asemenea constipatia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.