Setari Cookie-uri

Pastura In Miere: curata ficatul si intareste oasele

Descopera beneficiile aduse sanatatii de consumul pasturei in miere - un aliment complex si deosebit de hranitor.

Acest amestec il gasiti la borcan in Magazinul Vegis.ro - Pastura in Miere

Pastura este polen fermentat in conditii naturale, in stup. Polenul este adus in stup si este introdus in celula fagurelui, apoi este combinat cu putina miere si diverse enzime. Dupa ce este tasat bine de catre albine, celula este sigilata cu ceara. Aici, sub influenta substantelor adaugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii si umiditatii din stup, polenul trece printr-o serie de transformari biochimice devenind, dupa 3 luni de fermentare naturala, Pastura.

pastura in miere beneficii

Continut si indicatii
Desi are o compozitie asemanatoare polenului, Pastura are insusiri chiar mai valoroase decat acesta datorita continutului ridicat in zaharuri simple, vitamine A, B, C, E si K, acid lactic, enzime si minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu).

Citește și:

La fel ca Polenul Crud, Pastura contine toata gama de aminoacizi esentiali. Pastura este un bio-stimulator natural bogat in fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale si substante active, ce fac din acest produs apicol sa fie cel putin de trei ori mai valoros decat polenul.
Pastura este un produs recomandat in special persoanelor care sufera de afectiuni hepatice si ale tubului digestiv. Pastura asigura o buna functionare a ficatului, contribuind de asemenea la detoxifierea organismului.

De-a lungul timpului, s-a observat eficacitatea consumului de Pastura in afectiuni ale prostatei – ”Painea albinelor” ajutand la tratarea problemelor urinare si ale complicatiilor derivate din inflamarea prostatei.
Pastura ajuta la reducerea colesterolului, de aceea este indicata celor care au probleme circulatorii si celor care sufera de ateroscleroza.

Citește și:

Pastura ajuta in prevenirea si tratarea anemiilor datorita continutului bogat in vitamine, aminoacizi esentiali si minerale. De asemenea, joaca un rol important si in intarirea sistemului imunitar al organismului si ajuta la completarea carentele provenite in urma unei alimentatii nesanatoase.
Complexul de vitamine, minerale, lacto-fermenti, aminoacizi si enzime ce se gasesc in Pastura fac din aceasta o importanta sursa benefica de energie, vitalitate si buna-stare generala.

Pastura nu este o pasta sau o mixtura de polen, ci ea este polen fermentat in mod natural in stup. Are forma hexagonala ca a celulelor fagurelui, este solida, inchisa la culoare, cu nuante diferite si are un gust dulce-acrisor.

Recomandari: Afectiuni hepatice si ale tubului digestiv, adjuvant in detoxifierea organismului, ajuta la reducerea colesterolului din sange, fiind indicat persoanelor care sufera de ateroscleroza.
Pastura in miere APILAND este un produs obtinut prin macinarea pasturii si dizolvarea ei in miere cruda.
Cu o concentratie de 30% pastura, acest produs Apiland are un gust dulce si placut, care este agreat si de catre copii. Excelent adjuvant in curele de detoxifiere la orice varsta, in afectiuni digestive, mai ales pentru cei care au probleme cu stomacul, cu ficatul sau se confrunta cu o digestie lenta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.