Hrana pentru viata

Hrana pentru viata

HRANA PENTRU VIATA - Miracolul vindecarii prin alimentatie si puterea mintii, o excelenta carte de nutritie scrisa de doctorul DANIEL MENRATH.

Produs aparut la editura Benefica si disponibil pe Libris.ro
Autor: Dr. Daniel Menrath
Pret: 33.72 Lei

Prezentare

Milioane de oameni din intreaga lume, urmand modul de hranire prezentat in aceasta lucrare, au constatat cu uimire ca sanatatea le revine în organism doar respectand calea simpla a naturii. In proportie de 100% sanatatea acestora s-a imbunatatit vizibil, iar in 85% din cazuri au aparut vindecari spectaculoase. Din aceasta carte invatam ca este important nu numai ce mancam, dar si cand mancam si in combinatii.

HRANA PENTRU VIATA prezinta un program de imbunatatire a sanatatii, un pas spre o viata mai productiva i o cale sigura de reglare (in plus sau in minus) a greutatii. Potrivit autorului, adoptand acest stil de viata sanatos, se va constata o crestere a energiei interne si disparitia simptomelor unor boli.

Citind aceasta carte veti avea parte de:

- sanatate fara medicamente
- o reglare vizibila a metabolismului
-o greutate optima
-purificarea organismului de toxine
- folosirea corecta a alimentelor
- mai multa rezistenta fizica
-mai multa energie

Vei reduce riscul:

-aparitiei a doua dintre cele mai raspandite boli din întreaga lume: bolile de inima si cancerul.

Prezentare autor:


DR. DANIEL MENRATH
este specialist naturopat in oncologie (Beijing, Chungking) si are competente internationale in biomedicina (medicina mediului, medicina de intretinere, medicina nutritionala), medicina comportamentala (medicina psihologica, imunologie fizico-neurologica, relaxare si control voluntar), medicina biomoleculara, medicina botanica, medicina energiei, etno-medicina, medicina homeopata.

Are pregatire universitara in medicina traditionala chineza si asiatica, fiind absolvent al Universitatii de Medicina Traditionala Chineza din Nanjing. A fost medic rezident in diverse spitale din China i Tibet. Dupa rezidentiat, a practicat medicina in Tibet, Maroc si India, la Sagar, Jabalpur, Poona si Dharmasala

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri