Setari Cookie-uri

Consumul de fructe poate produce cancer? - discutii pe Forumul Healthy

Asa cum v-am obisnuit, am pornit din nou la "vanatoare" dupa subiecte interesante postate de cititorii nostri pe Forumul Healthy. In cautarea noastra am descoperit o serie lunga de dezbateri pe baza unui subiect ce ne-ar putea interesa pe toti: "Consumul unor fructe poate creste riscul de cancer?"

Asa cum v-am obisnuit, am pornit din nou la "vanatoare" dupa subiecte interesante postate de cititorii nostri pe Forumul Healthy. In cautarea noastra am descoperit o serie lunga de dezbateri pe baza unui subiect ce ne-ar putea interesa pe toti: "Consumul unor fructe poate creste riscul de cancer?"

Pentru a intelege mai bine care este nelamurirea cititorilor nostri, iata mesajul de deschidere a topicului postat de allyna: "Peste tot se vorbeste despre beneficiile consumului de fructe si legume, care sunt bogate in vitamine si minerale, antioxidanti si substante purificatoare (detoxifiante), intaresc sistemul imun, slabesc etc. Corect, teoretic. INSA: ati observat ca majoritatea (nu toate) fructelor pe care le mancati (si legume) sunt de import? Ei bine, ceea ce prea putina lume stie este ca aceste fructe si lugume sunt supuse unor procese (din motive economice) ce au ca scop sa reziste mai mult. SUNT RADIATII! Aceste procese constau in radierea fructelor si implicit modificarii substantelor pe care le contin, astfel devin mai nocive de 10 ori decat asa-zisele alimente cancerigene. Ca sa ma conving am cumparat din magazinele de import rosii (din acelea mici, estetice), doua banane si 3 portocale. Le-am lasat in debara la umbra. Asta se intampla acum 7 luni... portocalele sunt doar deshidratate (stafidite, dar e ok), bananele au rezistat aproape o luna (asta nu mai e ok) iar rosiile cam tot asa. Apoi am luat rosii de la tarani din piata, in cateva zile erau praf... aveti grija la alimentele care sunt considerate sanatoase."

Citește și:

Dupa o serie de controvesre discutate in josul spuselor allynei, Noemy ne aduce argumente suplimentare, insa la fel de interesante: "In topul alimentelor nesanatoase se afla si grasimile hidrogenate. Margarina, chiar daca e din nu stiu ce fel de uleiuri, daca contine grasimi hidrogenate, e mai daunatoare decat grasimea de porc. Daca e din grasimi (uleiuri) esterificate e ok. Cred ca alina are idee despre ce vorbeste. Sa incercam sa mancam cat mai natural iar daca nu se poate, incercati sa diversificati alimentatia. Amintiti-va ca si stilul de viata cu programul de somn, de miscare sunt foarte importante. Managementul stresului, deconectarea, relaxarea fac foarte mult. Persoanele spirituale trec mai usor peste starile negative si se umplu de lumina, generand o atitudine pozitiva. Ganditi pozitiv si corpul vostru va fi recunoscator. Abordati lucrurile cu calm, respectati-va corpul, mintea. Respectati florile, lucrurile si mai ales oamenii. Mai ales pe cei dragi. Iubirea invinge totul. Va doresc multa sanatate!"

Citește și:

Daca doriti sa participati la aceasta discutie ori sa vorbiti pe alte subiecte va asteptam cu drag pe Forumul Healthy.

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.