Setari Cookie-uri

Elixirul dragostei 5 retete pentru libidou

Dragostea se spune des, se simte rar si se face totdeauna! In viata de cuplu insa mentinerea dorintei sexuale este foarte importanta, atunci cand unul din parteneri este efectat, celalalt se poate simti ranit afectiv. Totodata activitatea sexuala detensioneaza relatia de cuplu, aduce adrenalina si veselie, intensifica sentimentele si ii tine apropiati pe cei doi parteneri.

“Dragostea se spune des, se simte rar si se face totdeauna!” In viata de cuplu insa mentinerea dorintei sexuale este foarte importanta, atunci cand unul din parteneri este efectat, celalalt se poate simti ranit afectiv. Totodata activitatea sexuala detensioneaza relatia de cuplu, aduce adrenalina si veselie, intensifica sentimentele si ii tine apropiati pe cei doi parteneri.

Dorinta sexuala este influentata de foarte multi factori: intensitatea simtulilor (miros, gust, vaz, auz, tactil), alimentatie, odihna, predispozitia psihica, varsta (libidoul scade cu inaintarea in varsta), sanatatea organelor genitale, lipsa unor nutrienti etc.

Atunci cand lipsa dorintei sexuale se accentueaza, in special pe motive de stres si oboseala, persoana respectiva are nevoie de stimulenti sexuali pentru inlaturarea asteniei sexuale, iar in prima faza cele mai bune terapii sunt cele naturiste. Daca acestea nu au efect sau cauzele care duc la lipsa dorintei secuale sunt de natura patologica se recomanda vizita la medic si inlaturarea cauzei care a dus la respectivele disfunctii sexuale.

Citește și:

Pentru sporirea libidoului, pentru intensificarea capacitatii de a ajunge la orgasm si totodata pentru imbunatatirea erectiei medicina naturista ne ofera cateva remedii excelente pentru refacerea vietii sexuale a cuplului.

5 solutii pentru sporirea dorintei sexuale

1. Elixirul dragostei: Intr-un vas se pune 1l de apa si se da in clocot. Se ia vasul de pe foc si se pun in apa20 g de hamei si se acopera vasul, lasandu-se un sfert de ora. Se recomanda o cana inainte de fiecare masa, indulcita cu o lingura de miere.
2. Tinctura de branca ursului: se recomanda 4 lingurite pe zi pe stomacul gol, dimineata, timp de jumatate de an. Branca-ursului prezinta un intens efect vasodilatator la nivelul organelor genitale, imbunatatindu-le functie, facilitand erectia dar si fertilitatea. Branca-ursului are efecte usor euforizante, sporind buna dispozitie in cuplu si este de asemenea un usor tonic nervos.
3. Infuzii cu plante medicinale precum: cimbru, izma, levantica, rozmarin, salvie, sunatoare, scortisoara. Se recomanda 1-2 cani pe zi inainte de masa.
4. Ginsengul rosu, procurat de la plafar, este un bun afrodisiac si creste performantele sexuale.
5. Decoct de Dactylorhiza maculata (sau planta “Sculatoare”) – se foloseste in special pentru disfunctiile erectile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.