Setari Cookie-uri

Cum sa scapi de firele albe in doar 5 MINUTE

Aceasta mixtura puternica populara in lumea orientala este un remediu naturist eficient impotriva caderii parului si a stoparii fenomenului de albire a parului. Unele persoane care au aplicat-o sustin ca au obtinut rezultate spectaculoase.

Sursa: Garbo.ro

Aceasta mixtura puternica populara in lumea orientala este un remediu naturist eficient impotriva caderii parului si a stoparii fenomenului de albire a parului. Este cunoscuta sub numele de Elixir Exotic datorita ingredientului sau pretios de baza - frunzele de curry, specifice tinuturilor indepartate ale Indiei. Se crede ca in numai 5 minute, atat cat dureaza prepararea acestei mixturi, poti scapa de firele albe de par si ii poti reda parului tau culoarea bruneta initiala.

In acelasi timp, acest remediu exotic are rolul de a imbunatati sanatatea scalpului si a pielii, stimuland cresterea firului de par. Mixtura actioneaza si la nivelul radacinilor firelor de par, stimuland regenerarea celulara si reducand/ oprind caderea firelor de par.

frunze de curry

Foto: Frunze de curry proaspete; zkruger / Shutterstock.com

Citește și:

Reteta circula de ceva timp si unele persoane care au aplicat-o sustin ca au obtinut rezultate spectaculoase. Reteta este recomandata care au o culoare bruneta a parului, nu si persoanelor blonde caci va inchide la culoare firul de par.

Tip!

Daca vrei doar ca parul sa revina la culoarea pe care o avea inainte, foloseste doar cele 2 ingrediente de baza: ulei de nuca de cocos si frunze de curry.

Daca iti doresti o regenerare totala a parului tau si sa stopezi caderea lui, adauga si ceapa zdrobita, usturoi si salote atunci cand prepari uleiul miraculos.

Ingredientele Elixirului Exotic pentru Par:

- 1 ceapa mare
- 5 hasme (salote sau cepe frantuzesti) – se gasesc in supermarketuri
- 10 catei de usturoi
- 10 tulpini de frunze proaspete de curry (le rupeti de pe tulpina doar in momentul in care le folositi); In cazul in care nu gasesti in supermarket frunze de curry proaspete, poti folosi si frunze uscate, insa va dura putin mai mult pana cand isi vor face efectul)
- 300 ml ulei de nuca de cocos extravirgin, presat la rece

Citește și:

Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro

Foto homepage: id-art / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.