Ai grija de libidoul tau

Ai grija de libidoul tau

Faptul ca anumite afectiuni sau carente ale unor substante in organism afecteaza tonusul sexual al indivizilor nu mai este o noutate.

Faptul ca anumite afectiuni sau carente ale unor substante in organism afecteaza tonusul sexual al indivizilor nu mai este o noutate.

Substantele energizante si, la polul opus, cele usor dezinhibante (usor sedative) influenteaza si ele in mod pozitiv activitatea sexuala. Spre exemplu toate aceste principii chimice tonice care totodata lupta impotriva stresului actioneaza asupra creierului, stimuland imaginatia, accentuand initiativa si gandirea pozitiva. Cele usor sedative duc la disparitia senzatiei de pudoare si elimina inhibitia. De asemenea afrodisiacele naturale care au totodata un rol tonic cerebral influenteaza in mod evident activitatea sexuala, cum ar fi Guarana. Aceasta este intrebuintata pe scara larga in America de Sud, in special Brazilia, avand efecte energizante, favorizand buna dispozitie, memoria si viteza de reactie.

Un efect negativ asupra activitatii sexuale si libidoului il reprezinta stresul, un inamic al sanatatii tot mai de temut in zilele noastre. Stresul isi exercita influentele si in cadrul intim, astfel ca persoana respectiva nu se poate relaxa suficient si nici nu poate elimina cu usurinta inhibitiile. Cele mai indicate in acest sens sunt tratamentele naturiste, spre exemplu preparate ce contin Maca. Aceasta este o planta folosita de peste 2000 de ani impotriva stresului, avand efecte energizante, vitalizante precum si de crestere a capacitatii de adaptare si rezistenta la efort fizic si intelectual.

Programul zilnic al majoritatii persoanelor devine din ce in ce mai haotic, alimentatia este una nesatatoasa si evident necesitatile organismului nu sunt sufiecient satisfacute. Toate acestea afecteaza viata sexuala precum si relatia de cuplu. Din fericire in zilele noastre putem gasi in comert o serie de produse care favorizeaza restabilirea echilibrului sexual, refacerea libidoului si a bunei dispozitii, spre exemplu capsulele Entran Duo care contin guarana, vitamine (C,E), extracte extracte de Maca, substante destinate imbunatatirii activitatii sexuale. Evident, sunt utile in cazurile mai delicate si terapiile de cuplu.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri