Setari Cookie-uri

Sunt sau nu frigida? - Forumul Healthy

Ce inseamna frigiditate si cat de concret poate fi un astfel de "diagnostic"? Care sunt cauzele frigiditatii? Frigiditatea inseamna deopotriva lipsa dorintei sexuale precum si imposibilitatea de a obtine un orgasm.

Ce inseamna frigiditate si cat de concret poate fi un astfel de "diagnostic"? Care sunt cauzele frigiditatii? Frigiditatea inseamna deopotriva lipsa dorintei sexuale precum si imposibilitatea de a obtine un orgasm.

Sinister ne adreseaza o intrebare: "Am o intrebare: frigid am inteles ce inseamna, dar poti fi frigid si daca ai orgasm clitoridian? Daca ai orgasm clitoridian dar intern nu... esti frigid? Iar ginecologul cum isi da seama daca esti sau nu frigid?Ce analize iti face?
Va multumesc daca mi-ai raspunde!"

Helenikarmic se confrunta cu o problema asemanatoare: "In orice caz, ginecologul nu iti poate face analize pentru a depista daca esti sau nu frigida. Frigiditatea e mai mult la nivel psihic. Totusi, am o problema in cazul asta. Eu sunt virgina si ma consider frigida, pentru ca uneori simt o o oroare fata de sex. Oare pot fi frigida? Un sfat, va rog!"

Citește și:

Arsenita are insa o parere despre frigiditate: "Eeiii, asta nu este frigiditate.... este o vorba de ceva cunoscut doar din povestile altora, povesti care se pare ca nu au fost tocmai frumoase. Se spune ca ne putem induce anumite stari, asa ca nu te gandi prea mult la asta, asteapta mai bine sa ti se intample tie, sa fie omul si momentul potrivite si o sa fie ok."

Cum iti dai seama ca esti pregatita pentru sex?

Helenikarmic ne marturiseste: Problema e ca am o relatie,prima de altfel, si tipul ar vrea sa treaca mai departe. Si totusi a acceptat asa, sa nu fie, dar ma gandesc pana cand va rezista, pentru ca il iubesc foarte mult si ma gandesc si la sanatatea lui.Nu stiu sigur daca sa cedez sau nu. As vrea sa stiu care ar fi "simptomele" in care iti dai seama ca esti pregatit pentru o prima oara si ca poti sa o faci. Sunt in dubii aici, in rest, multumesc pentru ce mi-ai spus,ca da, au fost in trecut, povesti de la rudele mele, nu tocmai frumoase despre sex, in care am crezut pana ce a aparut iubitul meu in viata mea. O zi buna!"

Citește și:

Tu ce parere ai despre acest subiect? Daca ai ceva de sp[us te asteptam sa ne comunici mai jos in rubrica de comentarii sau pe Forumul Healthy alaturi de multi alti cititori.

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.