Setari Cookie-uri

Adevaruri impresionante despre copii care au supravietuit avortului

Cine crede ca minunile exista nu se inseala. Sa fie oare voia intamplarii, sau Cineva vegheaza atent asupra vietilor oamenilor si miscarilor cosmice? Nu putem sti care este adevarul, avem posibilitatea de a alege sa credem sau nu, dar un lucru este cert: miracole exista!

Cine crede ca minunile exista nu se inseala. Sa fie oare voia intamplarii, sau Cineva vegheaza atent asupra vietilor oamenilor si miscarilor cosmice? Nu putem sti care este adevarul, avem posibilitatea de a alege sa credem sau nu, dar un lucru este cert: miracole exista!

Asa s-a intamplat acum ceva vreme, cand tehnica avortului si legislatia nu erau ca in zilele noastre si tehnicile medicale functionau altfel. Inainte de anii ’90, atunci cand se facea un avort in lunile avansate de sarcina, se scotea cu o seringa lichid amniotic si se introduce in loc solutie salina care ar fi trebuit sa “arda” pruncul, sa il omoara, urmand ca la scurt timp sa fie “nascut” mort, intr-o faza prematura de dezvoltare. Exista insa micuti care au supravietuit miraculor acestor incercari, care astazi traiesc, isi spun povestea vietii lor, fiind oameni sanatosi si frumosi.

Citește și:

copii avortati care au supravietuit

Povestea fetitiei supravituitoare a trei incercari de avort

Amy Charlton este astazi o femeie care lupta cu inversunare pentru dreptul copiilor nenascuti, ea fiind un real exemplu. Mama ei a incercat sa o avorteze in 1975, folosind metodele avortive de trei ori la rand, asteptand sa apara inumanul rezultat. Amy insa a sfidat moartea! Trebuia sa nu mai vada, sa fie paralizata, sa isi piarda functiile organelor, dar ea traieste si astazi e bunica!

Gianna Jessen – a supravietuit unui avort in luna a saptea

In 1977 mama fetitei, la doar 17 ani, ramasa insarcinata, a hotarat sa avorteze in luna a saptea, folosind metoda solutiei saline. Fetita insa nu s-a nascut moarta si micuta a fost dusa la spital. Avea probleme serioase, o varsta prematura la care cu greu se supravietuia in acea vreme, medicii preconizand ca nu va merge, nu va vorbi si nu va vedea niciodata. Insa fetita a continuat sa fie dovada minunilor vietii, astfel ca sustinuta si ingrijita cu dragoste de parintii adoptivi Gianna astazi este o femeie sanoatoasa, care vede, vorbeste, merge si chiar danseaza. A reusit sa invinga sindromul cerebral de la nastere si astazi lupta impotriva avortului.

Citește și:

Citeste articolul integral pe Kidz.ro

Iti recomandam si alte articole pe Kidz.ro - suplimentul de familie by Garbo.ro

4 Greseli in conceptie pe care nimeni nu ti le spune

Cele mai bune pozitii sexuale pentru a concepe un copil

Cum aranjezi parul fetitei tale? 10 Idei haioase de coafuri pentru fetite

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.