Setari Cookie-uri

(P) 14 ani de Propolis C, 14 excursii la Disneyland Paris!

Vrei mai multe sanse de castig? Inscrie cat mai multe coduri!

Comunicat de presa

concurs propolis c disneyland In acest an, Gama Propolis C implineste 14 ani de lupta impotriva gripei si racelii! Cu aceasta ocazie, dorim sa rasplatim fidelitatea pacientilor Propolis C cu 14 excursii la Disneyland Paris impreuna cu familia, plus alte 3000 de premii instant, constand in: veste, umbrele si cutii cu Propolis C Echinacea 33% cadou.

Campania promotionala, “14 ani de Propolis C, 14 excursii la Disneyland Paris!”, se desfasoara in perioada 20 Ianuarie - 30 Aprilie 2014 si este sustinuta de partenerii media: Radio ProFm si www.desprecopii.com.

Pentru a participa la campanie, trebuie sa cumperi din farmacii, drogherii sau plafare produse din Gama Propolis C care au lipite etichete promotionale cu insemnele promotiei, sa razuiesti eticheta, sa descoperi codul unic si sa-l trimiti prin SMS la numarul scurt 1861 sau sa-l inscrii online pe www.disney.propolisc.ro. Automat, vei fi informat daca esti castigatorul unui premiu instant si cum poti intra in posesia lui.

Citește și:

Toate codurile inscrise vor participa la extragerea pentru cele 14 excursii la Disneyland Paris.

Participantii la promotie trebuie sa pastreze ambalajul promotional pe care sa fie lipita eticheta promotionala, intacta, continand codul unic, in original, pentru validarea ulterioara a premiului, in cazul in care sunt desemnati castigatori.

Vrei mai multe sanse de castig? Inscrie cat mai multe coduri!

Pentru mai multe detalii, acceseaza www.disney.propolisc.ro si www.facebook.com/LaboratoareleFiterman.

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.