Setari Cookie-uri

[VIDEO] Asa mama, asa bebe: cea mai buna idee de intretinere dupa nastere

Iti propunem sa descoperi o idee stralucita de a te mentine in forma chiar si cand bebe este mic si are nevoie de toata atentia ta, cand gandul de a merge la sala ramane doar un vis, iar nevoie de miscare si recuperare este mare.

Mai multe mamici si asociatii s-au gandit sa gaseasca o solutie pentru ca mamele sa se intretina frumoase si sanatoase, iar bebelusii sa se bucure de toata atentia lor.

Exercitii - de practicat cu bebe

Specialistii au venit in ajutorul femeilor care, dupa nastere, au desigur nevoie sa se intretina, nascocind o metoda de a face exercitii fizice chiar cu bebe.

Aceste exercitii ajuta atat mamaica in a-si intretine silueta, dar mai ales sanatatea dupa nastere si totodata il stimuleaza pe bebe sa se dezvolte aronios, caci... si el face exercitii.

Exista mai multe tipuri de exercitii care se pot face cu bebe. Cand este mic, cele care implica atingerea si luarea in brate a micutului sunt ideale, iar pentru el distractive.

Cand creste mai mare, bebe incepe sa imita. Daca reuseste sa mearga prin casa, atunci poti face exercitii langa micut. Tendinta de copiere este mare la copii, asadar va face si micutul cu tine. Treuie totusi sa mentii seriozitatea exercitiului pe cat posibil si, daca reusesti, pregateste camera de filmat - este posibil sa obtii amintiri de neuitat!

Citește și:

Mai tarziu, cand devine copil, deja poti nascoci jocuri in aer liber care te antreneaza si pe tine!

Ca sa nu va mai retinem atentia inutil, v-am selectat un video demonstrativ pentru fitness cu bebe – o activitate pe care cel mic, dar si voi, o veti indragi. Pe cat de vesela este mamica, pe atat de vesela este si fetita.

Puteti incerca si alte exercitii alaturi de micuti. Activitate placuta!

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.