Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

7 legi spirituale pentru casa ta de la un calugar budist

In cartea de fata, filosoful si vindecatorul de trup si suflet Deepak Chopra urmeaza drumul pe care il deschisese cu bestsellerul Cele 7 legi spirituale pentru atingerea succesului, extinzand si reinterpretand legile spirituale pentru a le pune la indemana parintilor.

„Inca din ziua in care bebelusul vostru a aparut pe lume, ati devenit educatorul sau spiritual“. Scrie Chopra. „Incercati sa intelegeti spiritualitatea ca pe o aptitudine pe care o exersati pentru ca asta inseamna ea de fapt. Eu cred in impartasirea acestor aptitudini cat mai devreme cu putinta, prin orice mijloc de comunicare pe care il poate percepe un copil.“

Pentru a-si duce la indeplinire scopul prupus, Chopra isi traduce propriile sale „legi“ pe intelesul tuturor, astfel incat chiar si copilul nou-nascut sa le poata pricepe sensul:

Totul este posibil.

Daca vrei sa obtii ceva, daruieste ceva.

Cand faci o alegere, schimbi viitorul.

Nu spune nu, lasa-te in voia sortii.

Ori de cate ori iti doresti ceva, sadesti o samanta.

Bucura-te de calatorie.

Esti aici pentru un motiv.

Prin propunerea acestui program inteligent si uimitor de simplu (in care fiecare zi a saptamanii este destinata implinirii uneia din cele sapte legi spirituale), Chopra sugereaza modalitati pe care parintii le pot imbratisa pentru a-si invata copiii care sunt adevaratele valori spirituale, prin integrarea unor scopuri spirituale in viata de zi cu zi a familiei.

Cum devenim parinti mai buni. Ghid Practic. Editia 2012
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: