Kudika
23 August 2016

Tehnici? Suna cam inginereste, dar nu exista cuvant mai potrivit pentru ce trebuie sa faci ca parinte in diverse situatii (ce sa spui, cum sa te porti) ca sa-ti educi bine copilul: Lasa copilul, controleaza-te tu! (tehnica nr.1),

Cartea Educatia copilului meu in 25 de tehnici este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Alege bucurie pentru copilul tau
http://www.elefant.ro/carti/diete-fitness-retete/relatii/relatii-cu-copiii/educatia-copilului-meu-in-iiv-de-tehnici-care-nu-dau-gres-editia-iiiiii-4665.htmlTehnici? Suna cam inginereste, dar nu exista cuvant mai potrivit pentru ce trebuie sa faci ca parinte in diverse situatii (ce sa spui, cum sa te porti) ca sa-ti educi bine copilul: Lasa copilul, controleaza-te tu! (tehnica nr.1), Cand a facut o prostie, incepe cu punctele lui forte (tehnica nr. 8), Cum il cumperi mai bine (tehnica nr. 11), Nu uita sa-ti ceri scuze (tehnica nr. 24), Iarta-te (tehnica nr. 25).

Partea cea mai placuta si mai interesanta a acestui ghid foarte sistematizat sunt ilustrarile fiecarei tehnici pentru varstele-cheie ale copilului: 4, 8-9 si 12 ani. E vorba de fapt despre niste povestioare simple, niste mici scenarii-tip avand ca personaje copilul si parintele, mai instructive decat orice teorie.

Cum pot parintii contribui la dezvoltarea afectiva a copiilor

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: