Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Perfect Body - fii in forma!

Chiar daca incercarile de pana acum nu au avut rezultatul scontat, fie ca nu ati fost atrase de miscare, fie ca nu v-ati permis din punct de vedere financiar suficiente ore pe saptamana pentru a vedea si rezultate, noi va garantam reusita pana la vara daca va tineti de treaba.

Cheia reusitei este Perfect Body. Conceptul nostru este ca tu sa schimbi ceea ce ti-ar placea sa schimbi la tine astfel incat sa devii mai increzatoare, mai optimista, mai puternica. In plus datorita experientei si profesionalismul echipei noastre de antrenori care stiu sa faca orele cat mai atractive, nu vei percepe deloc efortul ci doar cat de repede zboara timpul la sala. In scurt timp te vei bucura de schimbarea de look. Mai mult decat atat, bugetul pentru o noua garderoba nu va fi afectat pentru ca pana la sfarsitul lunii ianuarie 2013, Perfect Body iti garanteaza Abonamentul Silver la un pret de 59 Lei /20 sedinte/luna.

Grila variata de programe vine in intampinarea ta astfel incat sa poti obtine rezultate cat mai rapid dar sa iti poti alege si programele care ti se potrivesc cel mai bine:

Florin Radulescu conduce orele de Taebo si Perfect Body, programe care ajuta la pierderea in greutate, imbunatatesc coordonarea, flexibilitatea si tonifica si definesc musculatura.

Alexandra Iana, sustine orele de Hot Bikini, Piloxing si Pilates care ne remodeleaza trupul, in scurt timp se poate observa o scadere in centimetri in special in circumferinta abdomenului si a coapselor.

Vera Fodoroiu, prin intermediul orelor de Perfect Body Workout lucreaza pentru un corp suplu, tonifiat si plin de fermitate.

Zumba cu Alina Duma Zumba cucereste de la prima ora! Ritmurile latino fac miscarile sa nu para dificile si sa se transforme intr-o placere sau dependenta de miscare. In acelasi timp se ard calorii, se tonifica tot corpul iar tu te eliberezi de stres si de tensiunile acumulate in timpul zilei.

Si pentru ca sa ne simtim si mai atrase de Perfect Body si de miscare…..

Fred Afam un negru inalt si musculos venit special din Nigeria conduce orele de Perfect Body Workout si Zumba, uitandu-ne la el ne convingem ca stie ce inseamna conditie fizica si tonifierea musculaturii.

Fabian Sanchez cel mai simpatic baiat din Columbia, mereu plin de energie, sustine orele de Aerodance, un program cardio intens, exercitii dinamice si distractive efectuate pe ritmuri rapide latino si internationale, un antrenament complet, eficient, dinamic si captivant cu care veti obtine cu siguranta in scurt timp rezultatul dorit.

Situat central, Bdul Carol 61 (Intersectie cu Calea Mosilor ), Clubul Perfect Body este usor accesibil atat cu mijloacele de transport cat si cu masina. Informatii la tel 0723 248 503.

Incearca si tu, dupa sfarsitul orelor te vei simti mai energica, mai plina de viata si cu dorinta de a veni din ce in ce mai des la sala!


Kudika
27 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.