Setari Cookie-uri

Faci ASTA in fiecare zi si scapi de grasimea de pe ABDOMEN

Este suficienta o saptamana pentru a vedea rezultatele si a te simti mai bine.

Iti propunem un program FULGER de exercitii focalizate pe zona abdomenului, exercitii care te ajuta sa scapi de grasimea de pe burta si care dureaza cel mult 8 minute pe zi.

Primele ameliorari pe care le vei simti constau in intarirea muschilor acoperiti de straturile adipoase, muschi pe care ii veti simti atunci cand palpati zona abdomenului. Ulterior veti observa diferentele intai la haine, ca mai apoi pe cantar.

Acest program fulger de exercitii poate fi urmat o lunga perioada de timp, chiar ani. Contraindicatiile sunt pentru persoanele cu restrictie la efort fizic, in rest programul poate fi urmat de oricine.

Scapa de grasimea abdominala: program fulger de exercitii

Exercitii care ard grasimea abdominala: echerul

scapa de grasimea de pe burta

Va asezati pe spate, apoi ridicati picioarele ca in imagine, mentinandu-le astfel. Faceti ridicari repetate de trunchi, incercand parca sa atingeti cu mainile varfurile picioarelor (poate chiar reusiti :-) ). In tot timpul acestor ridicari pozitia picioarelor nu se modifica. Incercati sa faceti 30 de ridicari fara pauze.

Citește și:

Exercitii care topesc grasimea de pe abdomen: foarfeca

scapa de grasimea de pe burta

Va asezati pe spate, cu bratele paralele cu podeaua, apoi ridicati trunchiul ca in imagine. In aceasta pozitie incepeti forfecarea ampla a picioarelor. Sunt indicate forfecari alternative de picioare, fara a cobori trunchiul si incercand sa trageti cat mai mult picioarele catre trunchi.

Foarte important este sa mentineti trunchiul ridicat, sa simtiti ca umerii nu se mai sprijina pe podea. Multe persoane fac greseala de a ridica doar capul. Este recomandat sa faceti forfecari timp de minim 30 de secunde, fara pauze. Cu cat mentineti mai mult timp pozitia trunchiului si realizati mai multe forfecari, cu atat rezultatele exercitiului sunt mai intense.

Exercitii pentru slabirea in talie: triunghiul dreptunghic

scapa de grasimea de pe burta

Va asezati ca in imagine, astfel incat gambele sa fie perpendiculare in podea, iar bazinul aliniat cu coapsele si trunchiul. Ramaneti in aceasta pozitie cel putin un minut. Daca mobilitatea va permite, incercati sa ridicati bazinul chiar mai sus de planul trunchiului, astfel incat sa mentineti bazinul in pozitia cea mai inalta.

Citește și:

Exercitii pentru abdomenul inferior

scapa de grasimea de pe burta

Exercitiile din imagine sunt ideale pentru a elimina excesul adipos din zona abdomenului inferior.
Ce trebuie sa faceti: va asezati pe spate pe un izopren si apropiati picioarele pe podea. Ridicati apoi picioarele la unghi de 90 de grade cu trunchiul, mentinandu-le intinse. Va puteti ajuta de brate pentru sprijin.Coborati apoi picioarele pana aproae de podea, insa fara a o atinge si reluati ridicarea. Este recomandam sa faceti 3 minute astfel de ridicari.

Exercitii pentru abdomenul superior

http://www.kettler.ro/product/saltea-fitness-679.htm?lang=ro&path=788778038

Pentru a lucra etajul superior al abdomenului este necesar sa aveti genunchii flexati in timpul exercitiilor. Unul din tipurile de exercitii care lucreaza acesti muschi este cel din imagine.
Executie: Va asezati cu spatele pe izopren si piciarele ridicate pe o minge de fitness ca in imagine. Bratele le duceti in spatele gatului, apoi ridicati cat puteti trunchiul de la podea. Reveniti (fara a odihni capul pe poea) si reluati ridicarea. Sunt recomandate 2 minute de astfel de ridicari.

Citește și:

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.