Setari Cookie-uri

Scapa de CELULITA in 5 MINUTE pe zi

In orice moment al zilei poti gasi 5 minute pentru a scapa sau a preveni celulita depusa in zona coapselor, soldurilor si posteriorului.

Iti propunem asadar 5 exercitii pe care sa le efectuezi la intensitate maxima timp de cate un minut, reusind astfel sa antrenezi muschii mari ai picioarelor si sa arzi un numar insemnat de calorii.

Scapa de celulita in 5 minute

Exercitiul balama

Va asezati ca in imagine, cu spatele drept si privirea inainte. Balansati un picior lateral, incercand sa ajungeti cu genunchiul cat mai sus, apoi reveniti si apropiati picioarele, insa fara a atinge genunchii intre ei. Executati exercitiul in miscari cat mai ample si mai rapide pret de 30 de secunde, apoi schimbati piciorul.

exercitii anticelulitice

Exercitii anticelulitice: triunghiul dreptunghic

Va asezati ca in imagine, incercand sa duceti bazinul cat mai sus cu putinta. Gambele trebuie asezate perpendicular pe podea. Ramaneti in aceasta pozitie incordata pret de un minut.

exercitii anticelulitice

Exercitii pentru celulita: Compasul

Va asezati ca in prima imagine, apoi ridicati un picior cat mai sus sau altfel spus cat mai aproape de umar. La coborare apropiati picioarele, insa fara sprijin si fara a le atinge. Realizati acest exercitiu cat de repede puteti la amplitudine maxima timp de 30 de secunde pentru fiecare picior.

Citește și:

exercitii anticelulitice

Exercitii anticelulitice: scorpionul

Va asezati ca in imagine, apoi incercati sa ridicati cat mai sus talpa, spre tavan, revenind apoi la pozitia din imagine. Realizati acest exercitiu cat de rapid puteti, la amplitudine maxima, timp de 30 de secunde pentru fiecare picior.

exercitii anticelulitice

Exercitii de forfecare pentru combaterea celulitei si talie subtire

Acest exercitiu foloseste atat musculatura picioarelor, cat si abdomenul si musculatura coloanei cervicale. Va asezati ca in imagine si faceti forfecari cat de amplu puteti, fara a atinge la coborare podeaua, timp de un minut.

exercitii anticelulitice

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.