Setari Cookie-uri

Mergi la sala? Lucreaza cu un antrenor personal

Spre deosbire de Christian, chirurgul plastician uracios din serialul Nip/Tuck, antrenorul personal te ajuta sa iti remodelezi corpul fara dureri inutile, fizice sau psihice.

Autor: Andreea Billig

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

Foto interior si prima pagina: Curtis Mac Newton via unsplash.com

O buna perioada de timp, am lucrat in sala de forta cu antrenor personal. A fost anul in care am primit cele mai multe complimente referitoare la forma mea fizica. Prietenele ma intrebau care este secretul, ce fac si ce mananc. Barbatii imi faceau complimente. Raspunsul meu era unul si acelasi: ma antrenez sub indrumarea unui profesionist.

Antrenorul personal nu are doar rolul de a te indruma in sala, dar si de a te motiva. Mai ales daca esti genul mai sedentar si mai putin activ, un antrenor personal este acea persoana care te face sa te tii de treaba. Macar pentru faptul ca este un tip tanar care arata bine, care iti zambeste frumos si in fata caruia nu vrei sa te faci de ras. Cum sa lipsesti de la ora (platita), sau sa dai cu gantera de sase kilograme de pamant, gemand ca nu mai poti cand el iti spune: hai ca poti! Cum sa ii inseli asteptarile si increderea in tine? Cum sa nu iti faca placere sa mergi la sala cand are grija de tine, uneori te asteapta cu sticla de apa gata pregatita, iti potriveste viteza si inclinatia pe banda de alergare si, atunci cand este langa tine, aparatele la care de obicei este coada, se elibereaza ca prin minune?

Citește și:

Spre deosbire de Christian, chirurgul plastician uracios din serialul Nip/Tuck, antrenorul personal te ajuta sa iti remodelezi corpul fara dureri inutile, fizice sau psihice. Stie ce si cat sa iti dea in asa fel incat sa te poti misca dupa antrenament in loc sa te simti ca incorsetata in gips din cap pana in picioare - ca atunci cand ai mers la sala de capul tau si ai participat la trei ore de fitness de grup consecutive. Iti creeaza un program personalizat, adaptat nevoilor si puterilor tale. Culmea este ca dupa prima luna incep sa se vada si rezultatele. In functie de cat de mult efort depui si de cate ori va vedeti la sala, corpul tau se subtiaza si se tonifiaza.

Si tot antrenorul personal iti da si cele mai bune sfaturi legate de nutritie. Iti spune ce sa mananci, cand si cat sa mananci. Unde mai pui ca stie si locurile secrete din oras unde poti gasi suplimente nutritive de calitate la un pret rezonabil.

Citește și:

Desi din punct de vedere financiar, un antrenor personal poate fi o investitie serioasa pentru anumite buzunare, pe termen lung aceasta se dovedeste profitabila. Mai putini bani pentru medicamente ba chiar si pentru haine - pentru ca nu va trebui sa iti reinnoiesti garderoba periodic cu outfituri cu unul sau doua numere mai mari.

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.