Setari Cookie-uri

(P)Vergeturi! Ei si?

Un singur nume: Adansonia, un buchet natural, unic: extract de baobab, lemn cainesc, ulei de avocado si unt de karite, un tratament exceptional pentru un inestetism dezagreabil: vergeturile.

Un singur nume: Adansonia, un buchet natural, unic: extract de baobab, lemn cainesc, ulei de avocado si unt de karite, un tratament exceptional pentru un inestetism dezagreabil: vergeturile.

Fiind de fapt cicatrice liniare insotite de atrofierea epidermei, vergeturile, nesemnificative medical vorbind, provoaca, cel mai adesea, un stress psihic important pentru persoanele afectate. Dezvoltate, cel mai adesea, in timpul sarcinii, pe perioada lactatiei sau in urma unei variatii de greutate puternice, vergeturile sunt dincolo de inestetism, o forma de agresare a epidermei prin intinderi progresive si constante, la care epiderma raspunde prin striuri mici, subtiri si rosii, care, netratate ajung in faza alba, cand sunt cel mai adesea de neinlaturat. Recomadarile, atat medicale, cat si cosmetice, vizeaza hidratarea intensiva si hranirea cu vitamina C a epidermei inca din primele luni ale sarcinii, cat si dupa, pe parcursul dietelor si mai ales ca preventie, in cazul unei epiderme cu semne evidente de deshidratare.

Respectand medicina moderna si utilizand traditiile fitocosmetice internationale, Vagheggi a creat Adansonia, un format natural cu extract de baobab (fructul de baobab contine vitamina C de sase ori mai mult decat o portocala), extract de lemn cainesc (utilizat de secole in cicatrizare si fortificare externa), unde de karite (adesea cunoscut si ca unt de shea, cea mai hidratanta grasime vegetala obtinuta din fructele arborelui karite) si ulei de avocado. Substantele active ale acestui produs au ca efect vizibil hidratarea perfecta a pielii, imbunatairea elasticitatii pielii, intarirerea tesutului de sustinere si regenerare a celulelor si disparitia striatilor rosii generate de vergeturi. Aplicat zilnic, gelul crema Adansonia ofera epidermei o sursa auxiliara pentru hidratare si hranire, determinand efectul de catifelat si elastic al pielii. Produs exclusiv profesional, folosit cel mai adesea in cadrul spa-urilor de lux, Adansonia este acum un produs disponibil si in Romania, prin intermediul Centrului Spa Moments sau on-line prin www.spa-moments.shopmania.biz.

Spa Moments
Piata Alba Iulia,
Strada Rodiei nr. 45
Tel: 021.323.00.53
www.spa-moments.ro

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.