Dermoconsultanta gratuita - apeleaza la specialist

Dermoconsultanta gratuita - apeleaza la specialist
Kudika
24 Aprilie 2013

In perioada 20 aprilie-4 mai, dermoconsultantii Laboratoarelor Vichy si La Roche-Posay ofera gratuit servicii specializate de testare a tipului de ten, pentru recomandarea unui ritual de ingrijire adaptat fiecarui tip de piele sensibila.

Comunicat de presa

Centrul de Consultanta Dermatocosmetica este prezent in Baneasa Shopping City, de luni pana duminica in intervalul orar 12-21.


“Dermoanaliza ofera informatii unice despre fiecare tip de ten, stabilind impreuna cu pacientul o rutina personalizata pentru obtinerea unui ten frumos si sanatos. Importanta cunoasterii in profunzime a fiecarui tip de ten este o necesitate pentru diagnosticarea corecta a problemelor tenului, oferindu-ne o imagine de ansamblu a eficacitatii produselor utilizate.

Cei prezenti la Centrul de Consultanta Dermatocosmetica, vor avea posibilitatea de a testa produsele preferate si de a afla secretele unui ten ideal, totul intr-o atmosfera relaxanta. In acelasi timp, cei prezenti vor fi rasfatati cu texturi senzoriale si cadouri surpriza din partea celor doua branduri.” Andra Draghici, dermoconsultant Vichy- La Roche-Posay

Misiunea promovarii unui ten sanatos continua si in tara:

Cluj - Iulius Mall – 8 mai - 21 mai
Timisoara - Iulius Mall – 23 mai- 5 iunie
Constanta - City Park – 7 iunie -20 iunie

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri