Setari Cookie-uri

Cum sa fim sanatosi in... CUPLU

Pe langa dragoste, respect, incredere sau orice alte valori care se sedimenteaza in timp, intr-o relatie, avem nevoie cu totii de momente de intimitate, pasiune, senzualitate pentru a putea functiona normal in relatia cu partenerul si a asigura sanatatea cuplului.

Comunicat de presa

Vi s-a intamplat sa va simtiti mai liberi, atunci cand sunteti impreuna, pentru ca nu exista constrangeri de a va manifesta sentimentele, trairile sau chiar iesirile nervoase? Dragostea face acest lucru, revelandu-ti in partenerul de viata intreg universul in care te poti simti tu insuti.

spa pentru cuplu

Pe masura ce momentele de intimitate, de viata in doi, de evadare din cotidian scad, acest univers se reduce, cu riscul de a disparea daca nu este alimentat de ambii parteneri.

Este nevoie de doua persoane pentru a face o relatie sa mearga, totodata de doua persoane care sa functioneze pe aceeasi lungime de unda.

De aceea, consider ca, pe langa aspectele comerciale pe care le reprosam sarbatorii de Sfantul Valentin si Dragobete, ar trebui sa ne oprim si asupra efectelor benefice pe care aceasta sarbatoare le poate aduce relatiei de cuplu: mici picanterii, surprize, rasfat si senzualitate, toate elementele pentru o reteta de succes in cuplu.

Citește și:

Toate aceste aspecte, intr-un cadru specific, romantic, ales doar de voi doi: fie ca decideti sa luati masa la un restaurant, fie ca alegeti sa va rasfatati in baia de arome si senzatii tropicale ale unui masaj de cuplu, sau doar sa fiti voi doi impreuna unul pentru altul, nu ratati sarbatoarea de Sfantul Valentin.

Daca nu gasiti timp sa va sarbatoriti iubirea si pe voi insiva in fiecare zi, folositi ziua de 14 februarie ca o aniversare a voastra, un omagiu al relatiei la care amandoi luptati pentru a o face sa mearga. Sarbatoriti, iubiti-va si pastrati-va cuplul sanatos.

Foto: spa pentru cuplu @Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.