Setari Cookie-uri

STFlash - tehnologia de epilare definitiva, eficienta chiar si in cazul fototipurilor extreme

De la an la an, inovatia tehnologica a schimbat rutina de estetica a femeilor iar epilarea cu lumina intens pulsata, in mod radical. Datorita noilor tehnologii de epilare definitiva, in mai putin de jumatate de an, programarile lunare la cosmetica pentru sesiunile de epilat traditional lasa un ravnit loc liber in agenda femeii moderne.

Comunicat de presa

O serie echilibrata de impulsuri, pentru o mai mare siguranta

Pentru a evita riscul de ardere sau disconfort cauzat de aplicarea unui singur impuls odata sau a unor impulsuri prea lungi, toate impulsurile emise sunt divizate in mai multe impulsuri. Fiecare dintre acestea creste temperatura tinta, in timp ce intervalul dintre ele permite pielii sa raspandeasca caldura.

STFlash epilare

Impulsuri moderate pentru mai mult confort

Moderarea impulsurilor permite obtinerea aceleiasi densitati de energie de la primul la ultimul impuls prin marirea duratei fiecaruia. Seria de impulsuri moderate permite un tratament eficient al problemelor de piele.

Termostat pentru impulsuri ”patrate”, puternice si eficiente

Termostatul permite lampii sa fie pornita inainte de expunere. Deci, nivelul de energie necesar se atinge mai repede si intr-un mod mai eficient decat in cazul altor sisteme cu lumina pulsata. Folosind aceasta caracteristica, impulsul este transmis in forma de ”patrat”

Citește și:

Indepartarea parului de pe pielea deschisa la culoare

Comparativ cu alte sisteme de epilare definita, STF este eficient chiar si pentru tipurile de piele extreme: deschise sau foarte inchise la culoare. Lumina pulsata este absorbita de melanina prezenta in par pe parcursul etapei de crestere (faza anagena), si apoi este condusa pana la radacina firului de par. Aceasta lumina este transformata in caldura si distruge foliculul si radacina, fara a avea alte efecte secundare. Acest proces se numește ”foto-termoliza selectiva” sau ”foto-depilare”. S-au inregistrat rezultate excelente, 80% din fire s-au indepartat dupa a treia sesiune.

Indepartarea parului de pe pielea inchisa la culoare

Utilizarea unui filtru specific (DS690 nm) permite realizarea intr-un mod sigur a tratamentelor pe pielea inchisa la culoare. Filtrarea specifica pentru pielea inchisa favorizeaza absorbtia luminii pulsate de catre melanina, si deci un nivel ridicat de eficienta.

Citește și:

STFlash de la Dermeo este disponibil in salon La Mignonne si la partenerii Estetiq Solutions din toata tara (www.estetiq.ro).

Foto: epilare - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.