Celulita poate fi invinsa. Ghid practic

Celulita poate fi invinsa. Ghid practic
Kudika
20 August 2015

Celulita poate fi invinsa este un ghid util care face parte din colectia Citeste sanatos a editurii Lifestyle si care ofera nu numai sfaturi, ci si solutii clare despre cum putem lupta cu celulita, care nu este vazuta doar ca un aspect inestetic, ci ca o boala, un semnal de alarma al organismului ca ceva nu functioneaza bine.

Cartea este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Celulita poate fi invinsa este un ghid util care face parte din colectia Citeste sanatos a editurii Lifestyle si care ofera nu numai sfaturi, ci si solutii clare despre cum putem lupta cu celulita, care nu este vazuta doar ca un aspect inestetic, ci ca o boala, un semnal de alarma al organismului ca ceva nu functioneaza bine. Dr. Adina Alberts este medic primar chirurgie plastica, proprietar si manager al CareZone Urban Spa si CareZone Medical.

Avem si o prezentare a stadiilor celulitei, in functie de gravitatea ei, precum si o serie de tehnici de tratament anticelulitic, care sunt recomandate a fi urmate concomitent cu diete alimentare si un program riguros de exercitii fizice.

E de fapt un studiu asupra celulitei, bine documentat si scris din punctul de vedere al unui specialist. De asemenea, dr. Adina Alberts vorbeste si despre factorii care favorizeaza aparitia celulitei si prezinta detaliat cele mai eficiente terapii de combatere a ei.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri