Setari Cookie-uri

Carte de retete cosmetice preparate ACASA

In ziua de azi suntem practic coplesiti de multitudinea de produse ale companiilor cosmetice. Deseori ne gasim in dificultatea de a alege produsul potrivit, iar dupa o escapada prin magazinele de specialitate recurgem la compromisuri - produsul cu care ne intoarcem acasa nu este exact de ceea ce avem nevoie, mai ales la nivel de compozitie si efect.

Cartea este disponibila ONLINE

Ce ar fi daca pentru igiena si ingrijirea personala am avea la indemana produsul care ni se potriveste perfect despre care stim exact ce contine si ce efecte va avea asupra noastra?

Daca pana nu demult trebuia sa platim sume exorbitante pentru produsele organice, care mai erau si dificil de procurat, azi avem totul la indemana pentru a ne crea o gama larga de produse cosmetice naturale, la un cost relativ redus.

Cartea de fata - Cosmetice preparate acasa - este o sursa valoroasa pentru cei care sunt dispusi sa-si investeasca timpul si fantezia in crearea produselor cosmetice pentru placerea si sanatatea proprie si a celor care vor avea acces la acestea. Atat incepatorii cat si cunoscatorii tehnicilor de preparare a produselor cosmetice acasa, vor gasi informatii valoroase care ii vor ajuta pe parcursul intregului proces, de la alegerea ingredientelor, pana la modul de prezentare a produsului finit.

Citește și:

Parcurgeti-i cu interes continutul si lasati frau liber creativitatii.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.