Setari Cookie-uri

5 Suplimente care trateaza CADEREA PARULUI

Aceste suplimente sunt bogate in vitamine, minerale si proteine de care parul tau are nevoie pentru a-si recapata sanatatea si stralucirea.

Hyper Par

Produsul este disponibil pe site-ul CufarulNaturii.ro

Compozitie

- extract natural din: Mesteacan-Betula verrucosa, Urzica-mare-Urtica dioica, Nuc-Juglans regia, Salvie-Salvia officinalis, Cimbrisor-de-camp-Thymus serpyllum, Brusture-Arctium lappa, Stejar-Quercus robur
Proprietati

- tonifianta, vitaminizanta si regeneratoare a firului de par
Utilizare:

Pentru adulti, doza zilnica recomandata este de 3-6 capsule pe zi, cate 1-2 capsule dupa fiecare masa principala, de 3 ori pe zi, in cure de 21 zile.
Recomandari

Adjuvant in tonifierea firului de par, activarea circulatiei periferice. Recomandam spalarea saptamanala a parului, aplicarea unei masti pe par din 2 galbenusuri de ou, timp de 10 minute. Alaturi de tratamentul cu capsule pe cale interna, se aplica un tratament extern cu Tincturplant-Par sub forma de aplicatii locale de 2-3 ori pe saptamana, chiar zilnic, care va ajuta la intarirea si hranirea firului de par, eliminarea matretei si seboreei, eliminarea inflamatiilor.

Citește și:

Par Si Unghii Sanatoase

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Actiuni: Zincul contribuie la sinteza normala a ADN-ului, la procesele de diviziune celulara normala din organism, la mentinerea sanatatii unghiilor, a pielii si a parului, la sinteza normala a proteinelor si la metabolismul normal al macronutrientilor; Coada- calului sustine trofismul tesuturilor conjunctive si este benefic pentru sanatatea parului si a unghiilor; Drojdia de bere este o sursa de vitamine si minerale.

Walmark viaderm complete

Produsul este disponibil pe site-ul Plafar.net

Viaderm Complete

• actioneaza din interior spre exterior
• asigura nutritia corecta a pielii, parului si unghiilor
• previne caderea parului
• regleaza cantitatea de sebum eliberata la radacina firului de par
• imbunatateste aspectul, calitatea si elasticitatea firului de par
• imbunatateste aspectul si rezistenta unghiilor
• hidrateaza pielea, estompeaza ridurile, confera stralucire tenului
Viaderm Complete este o combinatie unica de substante cu efecte dovedite stiintific in cresterea, regenerarea si hranirea corespunzatoare a firului de par, in redobandirea si mentinerea sanatatii stratului inferior al dermului si a rezistentei unghiilor.
Viaderm Complete influenteaza pozitiv calitatea parului, aspectul pielii si rezistenta unghiilor fiind o combinatie de substante active care actioneaza din interiorul organismului, in straturile profunde ale tesuturilor, asigurand un efect de durata.

Citește și:

Par Si Unghii

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Descriere:
In momentul in care parul este afectat, nu este de ajuns un sampon bun, este nevoie de o buna hranire a radacinii firului de par.

Par si unghii se recomanda in situatiile in care parul cade anormal, este deteriorat, despicat, fragil sau tern si cand exista tulburari de crestere a unghiilor, de tipul: unghii friabile, fragile sau cu aspect patat. Par si unghii este o combinatie de substante active cu rol in protejarea parului si a unghiilor, avand la baza complexul B, esential pentru sanatatea acestora. Drojdia de bere si germenii de grau contin proteine, vitamine, minerale si oligoelemente.

Aminoacizii (cisteina si metionina) sunt constituenti esentiali ai keratinei, component de baza a structurii parului si a unghiilor. Cuprul si fierul au rol important in prevenirea caderii parului. Numar comprimate 60.

Citește și:

Biominerale Par Unghii

Produsul este disponibil pe site-ul CufarulNaturii.ro

Actiune:

Prin compozitia sa complexa asigura necesarul zilnic calitativ si cantitativ de vitamine, minerale si derivati de keratina ce stimuleaza regenerarea parului,unghiilor si tegumentelor si mentine sanatatea acestora. Dolomitul este un produs mineral natural ce contine microelemente: Ca, Mg, Fe, Zn si Cu. Catina este o sursa bogata in vitaminele A, E si C. L-cisteina, derivat de keratina; L-metionina asigura revitalizarea radacinii parului, crescand rezistenta si calitatea firului de par; drojdia de bere este cea mai bogata sursa naturala de vitamine din complexul B; betacarotenul si acidul paminobenzioc (PABA) aduc aportul zilnic necesar in cele doua componente.

Indicatii:

Reduce caderile masive de par cauzate de stres, avitaminoze; creste rezistenta si stimuleaza cresterea parului si a unghiilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.