Setari Cookie-uri

6 Cosmetice BIO pentru ingrijirea corpului

Ingrijirea corpului necesita multa atentie, incepand de la solutiile pentru epilare si culminand cu hidratarea intensa sau combaterea celulitei. Iti propunem o serie de produse naturale care te ajuta sa obtii o ingrijire corporala completa.

Crema de corp: Extract de Ambra si Unt de Migdale

Produsul este disponibil pe site-ul Plafar.net

Fara parabeni.Fara PEG.Netestat pe animale.
Contine unt de Migdale dulci si ulei de Caise pentru un efect puternic de hidratare si tonifiere.

Extractele de Vanilie, Ambra si lemn deSantal revitalizeaza pielea, lasand-o moale si parfumata.

Crema anticelulitica drenanta pentru noapte

Produsul este disponibil pe site-ul Bio-cosmetics.ro

Reduce circumferinta cu pana la 3,5 cm la 85% dintre femeile, tonifica pielea cu 76% si diminua vergeturile cu pana la 81%. Inovatie complex Lipo-Lis. Testata dermatologic.

Fara parabeni.Aceasta crema anticelulitica lucreaza in mod vizibil datorita complexului Lipo-Lis, bogat in guarana, Fucus (alge) si Centella Asiatica, cu rol esential in tonifere si in procesul de drenare. Aplicati prin masaj circular. Hipoalergic. Foarte hidratant. Neuleios. Nelipicios.

Citește și:

Poate fi folosita de femeile insarcinate sau care alapteaza. Pentru eficacitate maxima in procesul de slabire, aplicati dimineata Serul anticelulitic cu guarana, alge si cafeina produs de Laboratoarele Seaderm.

Delia cosmetics dairy fun sare de baie

Produsul este disponibil pe site-ul Plafar.net

Actiune:
- Relaxeaza intregul corp;
- Curata in profunzime si regenereaza pielea.
- Activeaza functiile naturale ale pielei si imbunatateste capacitatea acesteia de a elimina substantele toxice.

Ingredinete active:
- Minerale naturale si oligoelemente.

Sare exfolianta cu mimoza si santal

Produsul este disponibil pe site-ul Bio-cosmetics.ro

BIO-Cosmetics va ofera sare exfolianta, pe baza de sare marina cu extracte din lemn de santal si mimoza, discret parfumata.
Utilizare: Luati o cantitate generoasa din produs. Aplicati prin miscari circulare. Masati usor pe pielea uda cateva minute.

Citește și:

Aplicati o cantitate in plus pentru zonele rugoase (coate, genunchi, umeri). Clatiti bine. Pielea Dvs. va deveni catifelata si fina. A nu se folosi pe fata.

Biocyte hyaluronic gel douche 200 ml flacon biocyte

Produsul este disponibil pe site-ul Plafar.net

Pielea este permanent supusa agresiunilor factorilor externi (poluarea, ploaia, soarele, frigul). De aceea aceasta isi pierde hidratarea, catifelarea si elasticitatea.

Biocyte Hyaluronic Gel Douche- este primul gel de dus cu acid hialuronic din gama Biocyte, care curata delicat, hidrateaza imediat si timp indelungat pielea uscata si deshidratata.

Datorita texturii sale cremoase, gelul de dus curata, reface si protejeaza pielea de agresiunile factorilor externi. Astfel pielea isi recapata supletea, hidratarea si catifelarea necesara.

Soufle de corp cu lapte de cocos si lamaie verde

Produsul este disponibil pe site-ul Bio-cosmetics.ro

Citește și:

BIO-Cosmetics va ofera GREENLAND Soufle de corp cu lapte de cocos si lamaie verde

Crema foarte hidratanta pentru corp cu o textura usoara, ce reda pielii Dvs. luminozitatea si prospetimea necesara. Uleiul esential de Lamaie verde si lipidele vegetale pure din nuca de Cocos reimprospateaza si hidrateaza pielea Dvs. lasand-o moale la atingere. Produs 100% natural, imbogatit cu unt de Shea, unt de Cacao, ulei extravirgin de Masline, ulei de Migdale dulci. Produsul este indicat a fi folosit zilnic.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.