Setari Cookie-uri

5 Tratamente naturiste care te scapa de VERGETURI

Vergeturile apar adesea de la cresteri bruste in volum, care produc o distensie rapida la nivelul pielii, iar reteaua de colagen subcutanata nu reuseste sa tina pasul. Astfel de cazuri apar la adolescenti in cresterile rapide, la femeile insarcinate, la sportivi cand masa musculara creste rapid sau dupa un episod de luare in greutate.

Indiferent de cauza, foarte multe persoane, atat femei, cat si barbati, prezinta la nivelul pielii vergeturi. Va propunem tratamente naturiste care amelioreaza sau chiar trateaza complet vergeturile (citeste si despre cauzele si tratamentul vergeturilor).

Crema Fluida De Corp Cu Extract Din Melc

Crema antivergeturi este disponibila pe site-ul Vegis.ro

Contribuie la repararea tesuturilor deformate sub forma de vergeturi sau celulita, ce pot aparea datorita intinderii pielii, ruperii fibrelor componente sau acumularilor de tesut adipos ( dupa cure de slabire sau sarcina).
Previne formarea vergeturilor din perioada prenatala. Crema contine 95% ingrediente valoroase de origine naturala sau certificate organic.

Mod de utilizare: Se maseaza zilnic dupa baie pe abdomen, coapse, sani, decolteu. In cateva saptamani se observa o modificare vizibila a aspectului pielii care devine mai neteda, mai ferma cu o structura imbunatatita.

Citește și:

Ulei de cocos virgin, bio

Uleiul de cocos BIO este disponibil pe site-ul RepublicaBio.ro

Descriere

  • Uleiul virgin obtinut din nuci de cocos este cea mai bogata sursa de grasimi sanatoase saturate, fiind usor de digerat si un ideal subtitut al untului.
  • Este obtinut prin presare la rece, fiind folosite doar nucile de cocos proaspete.
  • Aceasta metoda de procesare, permite trigliceridelor, antioxidantilor si vitaminelor (A,C,E) sa nu se altereze, obtinandu-se astfel unul din cele mai pure uleiuri de orice fel.

Consum

  • Se poate folosi la gatit, la copt, dar se poate utiliza si aplicat direct pe piele sau par, ca produs cosmetic.
  • Una sau doua lingurite pe zi reprezinta o cantitate mai mult decat suficienta pentru a profita de proprietatile acestui ulei atat de sanatos.
  • Acest ulei isi pastreaza starea solida, pana la 25 de grade Celsius, de aceea se recomanda a fi depozitat sub acesta temperatura.

Ulei antivergeturi cu centella asiatica

Uleiul antivergeturi este disponibil pe site-ul Bio-cosmetics.ro

Citește și:

BIO-Cosmetics va ofera ulei regenerant 100% natural pe baza de plante ayurvedice. Previne relaxarea cutanata si aparitia vergeturilor. Parfumul uleiului este dat de uleiul esential de neroli (flori de portocal) si de cel de mandarine.
Centella asiatica este o planta folosita in medicina ayurvedica pentru proprietatile sale cicatrizante si regenerante. Centella asiatica regenereaza tesuturile, imbunatateste vizibil elasticitatea si fermitatea pielii, incetineste imbatranirea pielii si corecteaza imperfectiunile (vergeturi, arsuri, cicatrici). Are proprietati antioxidante si antiinflamatorie.

Amla, Mimoza, Bala si Tulsi maresc rezistenta pielii, Manjistha siSofranul ajuta la restabilirea culorii naturale a pielii.

Vitamina E si uleiurile de susan, orez, migdale dulci, germeni de grau, in, si morcovi hidrateaza si catifeleaza pielea.

Citește și:

Uleiul poate fi folosit si pe ten. Rezultatul consta intr-o piele catifelata, mai elastica si mai ferma.

Utilizare: Vergeturi: se recomada utilizarea de 2 ori pe zi pe burta, sani, coapse si fese.
Se poate folosi pentru regenerarea pielii, se poate folosi zilnic pentru revitalizarea pielii terne; se poate folosi seara ca ulei de masaj pentru a reduce stresul si insomnia.

Dr organic - vitamina e - ser pt vergeturi si cicatrici

Serul este disponibil pe site-ul Plafar.net

Hidrateaza, regenereaza si protejeaza pielea. Ser antivergeturi si cicatrici.
Cu ingrediente bioactive, organice si naturale: vitamina E, suc de aloe vera, unt de shea, unt de cacao, ulei de migdale dulci, extract de floare de lotus, extract de chlorella, ceara de albine, ulei din coaja de lamaie, complex de aminoacizi, ulei de lemongrass, ulei de elemi, extract de lemn dulce, ceai verde. Fara parabeni, SLS, coloranti, parfumuri si conservanti artificiali. Netestat pe animale. Potrivit si pentru vegetarieni si vegani.

Citește și:

Serul antivergeturi cu vitamina E are proprietati puternic hidratante si antioxidante. In combinatie cu un complex de ingrediente bioactive, organice si naturale - inclusiv Dermochlorella DP (testat in folosirea impotriva vergeturilor si cicatricilor) - serul antivergeturi este puternic absorbit de celula matriciala a epidermei afectate, restaurand pielii nivelul de hidratare de care are nevoie.

Faviverg Crema Antivergeturi (Bio)

Crema antivergeturi este disponibila pe site-ul Vegis.ro

Indicatii:

  • Atenueaza vergeturile si impiedica alterarea fibrelor elastice ale pielii.
  • Cretisoara tonifica si regenereaza pielea.
  • Sanzienele imbunatatesc elasticitatea.
  • Germenii de grau si mierea hranesc pielea depigmentata.
  • Argila o revigoreaza si o energizeaza, ii asigura tonus bun si aspect placut.
  • Vitamina C protejeaza de radicalii liberi, previne imbatranirea sa prematura.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.