Cauta sa iti iei cat mai multe uleiuri benefice pentru tipul tau de par si problemele cu care se confrunta acesta. Niciodata nu strica o varietate de uleiuri bio care sa hraneasca nu doar corpul, ci si parul tau, niciodata nu sunt prea multe uleiuri pentru parul tau.

9 sampoane profesionale cu ulei de argan - minuni pentru par!

Doar ca trebuie sa gasesti combinatia perfecta, sa nu exagerezi si sa folosesti doar acele uleiuri de par care sunt benefice problemelor tale de par: lipsa de stralucire, caderea parului, matreata, deshidratarea, par uscat si deteroriat, tern sau par cu exces de sebum/gras.

Iata care sunt cele mai apreciate uleiuri BIO pentru par:

Ulei de cocos raw organic extravirgin cu certificat - benefic nu doar in tratarea problemelor de par

ulei de cocos raw organic extra virgin pentru parUleiul este disponibil aici

Uleiul de nuca de cocos este unul dintre cele mai bune produse naturale pentru ingrijirea parului. El ajuta la cresterea sanatoasa a parului, oferindu-i stralucire. Masajul regulat al scalpului cu ulei de cocos asigura lipsa de matretii, paduchilor si oualor acestora, si o buna hidratare a pielii. Uleiul de cocos este intens utilizat in subcontinentul Indian pentru ingrijirea parului.

Este un balsam excelent si ajuta la cresterea parului. Acesta prevede, de asemenea, proteine esentiale necesare pentru hranirea parului deteriorat. Prin urmare, este folosit ca ulei de ingrijire a parului si utilizat in productia diverselor balsamuri, creme si sampoane anti-matreata. Uleiul de nuca de cocos este in mod normal aplicat local.

Ulei de Avocado plin de vitamine ca sa stimuleze cresterea parului

ulei de avocado natural pentru par si pieleGasesti aici uleiul de avocado

Uleiul de avocado este un ulei recomandat pentru hranirea, dar mai ales pentru stimularea cresterii parului.

Uleiul de avocado contine o cantitate mare de nutrienti necesari si vitamine benefice inclusiv parului: proteine, vitamina A, D, E, B6, magneziu, cupru, fier, acid folic si amino-acizi.

Uleiul de avocado mareste in mod semnificativ productia de colagen din piele, care dupa cum stim, se diminueaza in cantitate odata cu varsta, ducand la imbatranirea pielii si aparitia ridurilor.

Nu este de mirare ca uleiul de avocado este folosit pentru a contracara efectele imbatranirii, direct aplicat pe piele sau inclus in produsele anti-ageing. Atenueaza petele produse de varsta sau de expunerea la soare. Combinat cu untul de cacao rezulta o masca hidratanta excelenta.

Uleiul de avocado bio contine doar extract uleios din planta Persea gratissima - denumirea oficiala a plantei de avocado.

Ulei de ricin / ulei de castor impotriva caderii parului si pentru alte probleme ale podoabei capilare

ulei de ricin pentru probleme ale paruluiUlei de ricin in mai multe variante

Utilizari principale:

  • poate fi aplicat local pentru tratarea varicelor, amestecandu-l cu ulei de masline sau de migdale dulci, permitand eliminarea completa a dureroaselor si inesteticelor varice
  • este un bun substituent al cheratinei, principalul constituent ce intra in structura parului si a unghiilor, datorita acestei proprietati fiind utilizat pe scara larga in produsele cosmetice naturale
  • uleiul de ricin este foarte potrivit pentru par, fiind bine cunoscut pentru proprietatile sale de intarire si regenerare a firului de par uscat, deteriorat si lipsit de stralucire. Este un ulei de par foarte benefic in tratarea caderii parului si a matretii. Ai grija, ca s-ar putea sa ingrase foarte mult parul, daca exagerezi cu masura si nu il dozezi potrivit. Il poti pune in flaconul de sampon cateva picaturi sau in balsam, si sa amesteci bine.
  • folosit pentru a combate roseata, calma rani, trata artrita, atenua mancarimile si iritatiile

Ulei tratament - complex de uleiuri ayurvedic pentru stimularea cresterii parului

complex de uleiuri ayurvedic tratament pentru stimularea cresterii paruluiProdusul este disponibil pe site-ul Bio-cosmetics

BIO-Cosmetics va ofera ulei de par natural pe baza de plante folosite in medicina ayurvedica. Uleiul complex pentru par contine Palash, Indrayan si ulei esential de rozmarin care stimuleaza cresterea parului.

Amla, Bhringaraj si Brahmi previn inflamatiile, caderea prematura a parului si subtierea firelor de par. Bringaraj si Brahmi intaresc radacina parului. Bala intareste radacina firelor de par si confera parului vitalitate, Fenugreek previne aparitia matretii, a infectiilor si caderea parului.

Ratanjot ajuta la mentinerea culorii parului. Uleiul de morcovi protejeaza parul. Camforul, Vitamina E si Ratanjyot mentin scalpul sanatos. Uleiul de cocos, susan si ricin hidrateaza si hranesc firele de par prevenind ruperea acestora.

Amla lasa parul matasos, usor de pieptanat si confera rezistenta firelor de par. Amla este folosita in mod traditional ca sampon si balsam natural pentru par deoarece intareste firele de par si previne despicarea varfurilor.

Masarea frecventa a scalpului cu acest ulei ayurvedic are efect de relaxare, reduce stresul si insomnia.

Utilizare: se aplica pe scalp si par si se maseaza in mod delicat. Se lasa sa actioneze timp de 30 de minute sau peste noapte. Se absoarbe mai usor daca se infasoara parul intr-un prosop cald. Poate fi folosit pe parul umed sau uscat. Se foloseste de 2 ori pe saptamana.

Ulei de Monoi de Tahiti - ulei exotic pentru par cret, rebel sau casant

ulei de Monoi de Tahiti pentru par cu problemeProdus disponibil in plafar online

Uleiul de Monoi de Tahiti este un ulei exotic de par si corp parfumat, creat din celebrele flori de Tiare, perfectionat de femeile polineziene. Este un ulei sfant (< Monoi „sfant”, in polineziana).

Uleiul de Monoi de Tahiti este produsul traditional al insulelor Pacificului de Sud. Localnicii au numit astfel uleiul de cocos, dupa ce au lasat in el la macerat floarea specifica insulelor, Tiare.

Dupa acest procedeu, uleiul primeşte toate caracteristicile specifice de emoliere si hidratare, dar si parfumul senzual care aduce cu el mireasma insulelor exotice. Aasadar, uleiul exotic de Monoi este acel ulei rezultat din macerarea florilor de tiare in ulei de cocos natural. Un ulei minunat, atat de util pentru tine, pe care chiar trebuie sa il ai!

Protejeaza impotriva diverselor agresiuni externe.

Recomandari si aplicatii pentru uleiul de Monoi de Tahiti:

  • toate tipurile de piele, in special pielea uscata, obosita
  • compozitii pentru hranirea si regenerarea pielii
  • pielea deteriorata, descuamata, crapata
  • piele lipsita de elasticitate si fermitate
  • parfumarea pielii sau a compozitiilor pentru ten si corp
  • folosit in caz de tratamente pentru par, pentru regenerarea parului uscat sau tratat chimic (decolorat, vopsit, permanent)
  • recomandat pentru parul cret, rebel, casant
  • compozitii benefice pentru plaja si dupa expunerea la soare

Tratament pentru par cu ulei de argan organic Moroccan Natural

ulei de argan Morrocan Oil in complex tratament de uleiuriUlei de argan disponibil aici

Acest complex tratament de uleiuri nutritive cu ulei de argan de baza regenereaza scalpul si reda stralucire parului. Se pulverizeaza pe parul uscat si se lasa 10 minute ca scalpul sa absoarba uleiurile.

Alte beneficii ale acestui tratament complex de uleiuri pe baza de ulei de argan:

  • acest compus contine o cantitate mare de Vitamina E ce are calitatea de a restaura si reinnoi radacinile parului afectat de utilizarea produselor ce contin agenti chimici daunatori
  • uleiul de argan este extrem de benefic in tratamentul pentru par
  • rehidrateaza si hraneste parul uscat in timp ce vindeca si reface avariile create de caldura, vant sau agentii chimici daunatori din produsele utilizate timp indelungat
  • s-a demonstrat ca uleiul de argan ajuta si la pastrarea indelungate a culorii parului prin acizii grasi pe care-i contine ce au calitatea de a inmuia si captusi foliculii
  • aceasta mica minune, uleiul de argan a devenit din ce in ce mai folosit de catre profesionistii din domeniu devenind un aliat de incredere in multe saloane de infrumusetare
  • uleiul de lavanda este folosit aici ca stimulent pentru cresterea parului si uleiul de trandafiri ajuta scalpul sa se regenereze si sa aiba un timp indelungat o mireasma aparte

Unt de Shea sau unt de Karite pentru par

Produsul este disponibil pe site-ul Bio-cosmetics

unt de shea sau unt de karite pentru par Unt de Shea / de Karite pentru par: Se topeste putin unt de Shea in palma si se aplica pe scalp si varfuri. Se lasa sa actioneze timp de 15 minute infasurand parul cu un prosop, dupa care se spala parul cu sampon.

Este foarte util in cazul parului uscat/cret si un remediu foarte eficient antimatreata. Adauga-l in colectia ta de cosmetice naturale si iti vei multumi.

Masca hidratanta pentru fata cu ulei de cocos si cafea
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: