Setari Cookie-uri

5 Masti care iti curata TENUL si il hranesc in profunzime

Iti recomandam masti pentru ten ce folosesc ingrediente naturale si BIO, menite sa hraneasca tenul, sa previna ridurile si sa curete in profunzime porii, eliminand punctele negre si combatand acneea. Efectul aromaterapeutic este de asemenea intens, astfel incat va veti simti cu adevarat rasfatate atunci cand veti folosi aceste masti pentru ten.

5 Masti care iti curata TENUL si il hranesc in profunzime

Masca pentru ten cu namol de la marea moarta

Masca este disponibila pe site-ul Sabon.ro

Masca pe baza de namol de la Marea Moarta, ce ajuta la purificarea si catifelarea tenului, prin hranirea pielii cu minerale binefacatoare. Indeparteaza celulele moarte si absoarbe sebumul in exces acumulat in piele. De asemenea, masca ajuta la curatarea tenului si la inchiderea porilor.

Namolul din Marea Moarta contine un complex de minerale si vitamine esentiale tenului. Are efecte purificatoare: usuca cosurile, reduce excesul de sebum, inchide porii, protejeaza tenul impotriva imbatranirii premature.

Masca purifianta - ten impur si mixt

masca purifianta bio ten impur Masca este disponibila pe site-ul Bio-cosmetics.ro

BIO-Cosmetics va ofera MASCA PURIFIANTA – ten mixt si impur - cu myrtus si papaya

Citește și:

Tratament intensiv indicat tenului mixt si impur, sub forma de masca-gel, dermo-purifianta, astringenta, ce indeparteaza excesul de sebum, pastrand totodata filmul hidrolipidic si lasand un ten perfect curatat. Sinergia sebo-reechilibarnta a extractelor pretioase vegetale garanteaza un efect bacteriostatic si proteolitic. Produs 100% natural, certificat de Universitatea din Milano.
Contine extracte vegetale distilate din Brusture (sebo-reechilibrant, purifiant), Rozmarin (antiseptic, cicatrizant), Propolis (anti-oxidant, vaso-protector), Melaleuca (antimicrobian, purifiant), Myrtus communis (antiseptic, bactericid), Papaya (exfoliant, proteolitic), Ratan (astringent, bacteriostatic), Lichen (dermopurifiant), Levantica (antiseptic, stimulant), Salvie (stimulant, antiinflamator), acizi din fructe (reglatori ai pH-ului), Sulfina galbena (relaxant, calmant), Roinita (relaxant, emolient), Salvie sclarea (antiseptic, bactericid), Algina (din alge marine – umectant), obtinute din culturi biologice, fara pesticide sau fertilizanti chimici. Fara parabeni, fara parfum. Testat dermatologic.

Citește și:

Masca nutritiva pentru ten - ocean secrets

Masca este disponibila pe site-ul Sabon.ro

Masca extrage impuritatile din piele, curata in profunzime si detoxifiaza. Inlatura celulele moarte, absoarbe excesul de sebum si lasa pielea mai sanatoasa, mai tanara, naturala si luminoasa. Contine extracte din alge marine.

Noua gama de ingrijire a fetei OCEAN SECRETS are la baza ingrediente naturale, in special alge din Marea Nordului, una dintre cele mai bogate surse de minerale din intreg regnul vegetal. Aroma OCEAN SECRETS a fost inspirata de miresmele naturale ale campurilor verzi, precum si de adancimile oceanului si briza marii.

Masca Hidratanta Fata Miere & Laptisor De Matca

Masca este disponibila pe site-ul Vegis.ro

Cu o formula complexa, bogata in active cu proprietati de purificare, hranire, regenerare, hidratare si tonifiere, masca hidratanta pentru fata cu miere si laptisor de matca are nevoie doar de 5 minute pentru a produce efecte vizibile asupra pielii. Datorita continutului in zaharuri care absorb si retin apa, α-hidroxiacizi, vitamine si antioxidanti, mierea este folosita ca umectant natural cu actiune hidratanta, antiinflamatoare si de protectie impotriva radicalilor liberi, in timp ce Laptisorul de matca, vitaminele A, F, B5 si untul de cacao au proprietati emoliente, protectoare si de tonifiere a pielii.

Citește și:

Mod de utilizare: Masca se aplica pe pielea curata a fetei, gatului si decolteului intr-un strat uniform si suficient de gros, evitand conturul ochilor. Se lasa sa actioneze 5 minute, dupa care se clateste cu apa din abundenta.

Masca de fata purificatoare cu argila Herbal Steam Bath

Masca este disponibila pe site-ul AVON.RO

Masca purificatoare pentru fata curata in profunzime porii, indepartand sebumul si impuritatile.

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.