Setari Cookie-uri

5 Sampoane Bio extra pentru un par Sanatos si Stralucitor

Iti propunem cele mai cautate sampoane organice care curata delicat parul si ii confera stralucirea naturala, fara a fi insa agresive cu scalpul.

Sampon natural pentru stralucire cu extract de aloe vera si proteina din grau sampon-natural-pentru-stralucire-gamarde

Samponul natural Gamarde este disponibil in magazinul online Plantum

Samponul natural pentru stralucire infrumuseteaza si ilumineaza firul de par Acest sampon natural face parul sa straluceasca datorita proprietatilor extractului de aloe vera si proteinelor din grau. Apa termala calmeaza si protejeaza scalpul Parul devine stralucitor si usor de coafat. Sampon natural indicat pentru toate tipurile de par.

Utilizare:

Aplicati pe parul umed;

Masati pentru a forma spuma;

Clatiti cu apa din abundenta;

Pentru un par matasos, aplicati Balsam de par natural


Ingrediente active 100% naturale:

- Apa termala: calmanta, dermo-protectoare , bogata in sulf;

- Aloe Vera: confera suplete, catifelare;

- Otet de cidru: asigura stralucire;

- Musetel: confera stralucire si luminozitate;

Citește și:

- Ceai verde: anti-oxidat, cu efect de catifelare;

- Proteina de grau: protejeaza, confera suplete.

lavera-sampon-pentru-ingrijirea-si-repararea-parului-bio-eco-200ml-7803 Sampon Bio Pentru Ingrijirea si Repararea Parului

Samponul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Samponul contine extracte organice de trandafir si keratina din legume ce netezeste structura firului de par. Pentru un aspect sanatos si catifelare vizibila. Agenti de sp lare din nuc de cocos si zah r curata parul deteriorat foarte usor.Extractul de trandafir organic: are un efect intens de hidratare.

Uleiul organic de nuci de macadamia ofera catifelare parului.

Complex de keratina din legume: ridichi si trei culturi bogate în proteine (porumb, grau, soia) netezeste structura firului de par.

2 in 1: Sampon si Balsam cu Ulei de Canepa si extract din fructe de afine

Samponul balsam este disponibil pe site-ul Plafar.net sampon cu ulei de canepa

Citește și:

Uleiul de canepa descris ca cel mai echilibrant ulei al naturii este bogat in acizi grasi esentiali Omega 3, 6 si 9, ideali pentru un par sanatos. Combinatia acestui ulei cu ingredientele bioactive si organice din plante, inclusiv extractul din fructe de afine, imbogatita cu aminoacizi reda parului aspectul sanatos, lasandu-l fortifiat si revitalizat.

Sampon imbogatit cu planta Inca Inchi si unt Monoi

Samponul este disponibil pe site-ul Sabon.ro

Green Rose este un sampon de par hranitor, fara SLS, parabeni si sare. Cu un complex puternic de ingrediente care curata, hranesc scalpul si mentin parul stralucitor si protejat. Imbogatit cu planta Inca Inchi care contine omega 3, 6 si 9 si vitamina E, si cu unt Monoi combinat cu ulei de nuca de cocos.

Aplicati pe parul umed, masati si apoi clatiti.

Potrivit pentru toate tipurile de par si pentru utilizare zilnica.

Citește și:

Sampon Nutritiv si Regenerant

Samponul regenerant este disponibil pe site-ul Republica Bio

Acest sampon a fost rasplatit cu premiul pentru cel mai bun sampon certificat ecologic in cadrul Cosmopolitan Beauty Awards, 2013.

• Samponul nutritiv si regenerant este un produs cosmetic natural in intregime, care spala delicat si regenereaza parul uscat sau deteriorat.

• Formula cu urzica si gutuie baltica, ingrediente naturale, combate devitalizarea, ajuta la prevenirea casarii firului de par si aparitia varfurilor degradate.

• Poate fi folosit si de catre persoanele care aleg un mod de viata vegan.

• Nu contine gluten.

• Alegand Madara, alegeti produse cosmetice care au grija atat de frumusetea cat si de sanatatea dumneavoastra!

• Zane, Lotte, Paula si Liene, fondatoarele in curand legendarei marci Madara, au creat un produs fara parfumuri si fara conservanti sintetici, fara uleiuri minerale sau alte ingrediente artificiale.
Proprietati

Citește și:

• Samponul este recomandat pentru parul uscat si deteriorat dar recomandam folosirea lui si celor care doresc sa evite aceste neplaceri.

• Urzica este recunoscuta in popor pentru capacitatea ei de a stopa caderea parului, dar si de a grabi procesul de regenerare. Este o sursa bogata de vitamina A si E, contine si minerale valoroase care hranesc si protejeaza pielea si intaresc radacina parului.

• Gutuia baltica este bogata in vitamina C, revigoreaza si hidrateaza, imbunatateste circulatia la nivelul scalpului, confera stralucire.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.