Setari Cookie-uri

5 Produse NATURALE care iti vor RASFATA simturile

Daca iti doresti ca ritualul zilnic de ingrijire sa devina un adevarat rasfat pentru simturile tale si corpul tau, iti recomandam sa incerci unele dintre cele mai apreciate produse "senzoriale" de ingrijire naturala.

Homemade Gel serbet pentru corp - Iasomie

Gelul este disponibil pe site-ul Sabon.ro

Crema de corp cu textura foarte usoara, avand consistenta unui gel. Contine uleiuri de avocado si aloe-vera, bogate in vitaminele A, D, E si in acizi grasi esentiali. Datorita consistentei sale usoare, serbetul se absoarbe rapid in piele, conferindu-i vitalitate si stralucire.

Este un produs foarte potrivit pentru zilele calde de vara, putandu-se refrigera si folosi pentru revigorarea pielii dupa expunerea la soare.

Crema Anticelulitica cu Unt de Shea

Crema anticelulitica este disponibila pe site-ul Vitamix.ro

Combinatia de Propolis, Ceara de Albine si Ulei esential de Pin este un tratament foarte eficient impotriva celulitei, cu efect de stimulare a microcirculatiei locale!

Propolisul – este un produs 100% natural, cu un continut foarte bogat in antioxidanti naturali care ajuta corpul la eliminarea toxinelor. Este necesar sa-i oferim tenului antioxidanti din surse naturale pentru stoparea procesului de imbatranire prematura a tesuturilor si imbunatatirea procesului de ardere a grasimilor.

Citește și:

Uleiul esential de Pin are calitatea deosebita de stimulare a circulatiei sangvine si a tonusului muscular. Are actiune locala de incalzire a pielii cu rol in stimularea micro-circulatiei si in arderea grasimilor.

Untul de Shea prezinta o cantitate mare de vitamine A, E si F alaturi de alte substante nesaponificabile. Textura untului este una fina care patrunde usor in piele, permitandu-i sa respire fara sa astupe porii. In acelasi timp este un ingredient important in protectia solara.

Crema anticelulitica se recomanda a se aplica prin masaj intens care tonifica pielea si reduce aspectul de coaja de portocala.

Ulei de masaj cu uleiuri esentiale de grapefruit si bergamota

Uleiul de masaj este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Amestecul de uleiuri esentiale de grapefruit si bergamota, contribuie la inlaturarea oboselii musculare dupa efort fizic (febra musculara) si calmarea iritatiilor. Reprezinta o parte obligatorie a programului de fitness.

Citește și:

Fond de Ten Hidratant Antirid Natural

Fondul de ten este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Descriere Fond de Ten Hidratant Antirid Natural 30ml de la BIELENDA

Pentru ten matur
Formula hidratanta
Antirid
Vitamina E
Acid Hialuronic
Retinol

Fondul de ten hidratant antirid de la Bielenda este modul ideal de a imbunatati aspectul tenului matur, afectat de factorii externi si lipsit de stralucire.

Gama vine in 3 nuante:

Natural
Beige
Caramel

Actiune: Combinatia unica de pigmenti de corectare si acoperire si ingrediente active precum Vitamina E, acid hialuronic si retinol ofera tenului un aspect radiant, matasos si uniform.

Formula bogata a fondului de ten imbunatatita cu serul special ajuta la combaterea semnelor de imbatranire, uniformizeaza, ascunde imperfectiunile, petele si ridurile fine.

Efect:
Formula bogata se adapteaza perfect la forma si lumina fetei, se distribuie uniform, asigurand o aplicare usoara, placuta si perfect uniforma.

Citește și:

Gel de dus cu Perle

Gelul de dus este dispnibil pe site-ul Bio-cosmetics.ro

Extracte valoroase din perle adevarate combinate cu sareminerala de la Marea Moarta, bogata in magneziu, combinate cu un regenerant inovator pentru piele confera pielii o catifelare vizibila. Gelul de dus cu perle DERMASEL te premiaza cu un efect de tonifiere a pielii si, impreuna cu aroma delicata de parfum frantuzesc amestecata intr-o spuma catifelata, in intregime un gel de dus extrem de delicat si exclusivist.

Extracte din perle de apa dulce = contin mai mult de 20 de aminoacizi diferiti, ce confera pielii o excelenta hidratare si hranire

Polyquaternium-10 = regenerant inovator pentru piele ce creeaza o senzatie de catifelare deosebita.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.