Setari Cookie-uri

5 Super Trucuri de SLABIRE pentru cei OCUPATI

Daca se intampla sa aveti un program incarcat, iar seara dupa serviciu sa nu mai aveti energie pentru a merge la sala sau a va prepara o cina sanatoasa, atunci poate ar trebui sa schimbati strategia privind modul in care va ingrijiti de sanatatea si silueta voastra.

Specialistii au gasit cateva metode eficiente de a va organiza timpul in asa fel incat sa va creati un stil de viata sanatos si echilibrat.

5 Super indei de slabire pentru persoanele ocupate

Planifica si prepara micul dejun

Studiile de specialitate au demonstrat ca persoanele care obisnuiesc sa ia micul dejun au cu 50% un risc mai mic de a dezvolta atac de cord. De asemenea nutritionistii recomanda micul dejun ca fiind o masa foarte importanta pentru mentinerea siluetei si sanatatii.

trucuri de slabire la birou

Pentru a va asigura un mic dejun sanatos in fiecare zi nutritionistii recomanda sa va organizati masa, sa va cumparati din timp alimentele pentru a doua zi dimineata si sa va preparati de seara micul dejun pe care il puteti lua cu voi la birou de exemplu. Daca alegeti un smoothie pentru micul dejun puteti sa va curatati si pregatiti vegetalele pentru a doua zi, apoi dimineata doar sa le puneti la blender.

Citește și:

Exercitii cu fiecare ocazie

Nu uita de sport in fiecare zi. Chiar si cateva genuflexiuni pot fi de mare ajutor, cateva exercitii cu bratele. Poti exersa rapid la baie de exemplu, ori inainte de cina. In pat inainte de culcare poti face cateva abdomene, iata cate variante exista pentru a-ti exersa miscarile in fiecare zi.

Cumpara doar alimente sanatoase

Incearca sa cumperi in special alimente sanatoase atat acasa cat si la birou. In acest fel atunci cand iti doresti o gustare rapida vei face doar alegeri sanatoase. Planifica gustarile in asa fel incat sa fie sanatoase si sa iti satisfaca pofta de dulce sau de sarat. Cauta idei pentru gustari vegetale.

Planifica weekend-urile

Planifica weekend-urile atat din punct de vedere al alimentatiei, cat si al activitatilor fizice. Incearca sa gasasti preparate gustoase si sanatoase, iar in privinta activitatilor fizice poti incerca sa practici un sport ori sa te plimi. Poate iti pui in weekend programul de sala.

Citește și:

Scrie o lista cu rezolutiile tale pentru fiecare saptamana

Scrie o lista cu rezolutiile privind sanatatea si silueta pe care sa o respecti in fiecare saptamana. Planifica in calendar aceste rezolutii pentru a fi sigur ca le urmezi. Incearca apoi sa vizualizezi rezultatele la final de luna.

Practica aceste sfaturi timp de trei luni si vezi rezultatele.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.