Setari Cookie-uri

5 Uleiuri naturale care calmeaza arsurile solare

Va propumem uleiuri naturale presate la rece si extracte uleioase care calmeaza simptomele arsurilor solare si hranesc in profunzime pielea.

5 Uleiuri naturale care calmeaza arsurile solare

Ulei De Sunatoare

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Pentru ce se recomanda?
• Afectiuni ale sistemului hepatobiliar
• Gastrita hiperacida, ulcer gastric
• Dismenoree
• Depresie
• Rani, arsuri, hematoame si herpes zoster
• Dureri reumatice
• Inflamatii ale intestinului gros, hemoroizi

Ulei de jojoba spray

ulei de jojoba Produsul este disponibil pe site-ull Bioportal.ro

Descriere:

Uleiul de jojoba este o ceara lichida extrasa din seminţele de jojoba (Simmondsia chinensis) prin presare la rece, fara aditivi. Este un excelent agent de hidratare, avand proprietati variate in industria cosmetica.

Este unul dintre cele mai eficiente uleiuri datorita puterii sale rapide de absorbtie. Recomandat tuturor tipurilor de piele, uleiul de jojoba lasa o senzatie de catifelare dupa aplicare.

Citește și:

Actiuni:

Are un rol major in imbunatatirea elasticitatii si supletii pielii, omogenizandu-se perfect cu sebumul natural. Uleiul aplicat pe piele formeaza un strat foarte subţire, non-gras, ce permite ca aceasta sa respire, controland in aceasi timp nivelul de umiditate.
Pentru ingrijirea părului şi a scalpului, regleaza excesul de sebum, fortifica firul de par in profunzime si ii ofera volum, stralucire si vigoare.
Poate fi un foarte bun demachiant natural, baza pentru machiaj, balsam pentru buze, tratament in mentinerea frumusetii mainilor si a sanatatii unghiilor.

Apa de musetel eco/ Extract uleios de musetel

Acest produs este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Apreciata pentru efectul calmant si antiinflamator, apa de musetel este utila pentru igiena si ingrijirea pielii iritate, afectate de eczema, psoriazis sau urticarie, se foloseste si pentru a reduce roseata si a ameliora cuperoza.
Apa de Musetel Roman - descriere si recomandari
Apa de musetel este un hidrolat blând ce se poate folosi inclusiv pentru ingrijirea pielii sensibile a bebelusilor.

Citește și:

Cu actiune antiinflamatoare si calmanta, este benfica pentru igiena si ingrijirea pielii afectate de diverse iritatii, alergii sau mici rani, reduce roseata si contribuie la regenerarea cutanata.

Va recomandam si Extractul uleios de musetel

Ulei De Cocos Virgin Ecologic/Bio

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Uleiul de cocos virgin ecologic de la Coco Farm este obtinut din nuci de cocos tinere de cea mai inalta calitate, atent selectionate si culese de mana. Palmierii de cocos sunt cultivati dupa metode traditionale crescuti in ferme controlate si certificate ecologic. Uleiul este obtinut prin aplicarea unor metode folosite de sute de ani, care constau in presarea mecanica, la rece a pulpei proaspete de cocos. Datorita acestor procedee naturale folosite, in uleiul Coco Farm puteti gasi toti nutrientii si proprietatile unice ale nucii de cocos.

Citește și:

Proprietatile uleiului de cocos virgin 100% ecologic:

ulei de cocos organic pur, fara aditivi

presat la rece din cocos proaspat, netratat chimic

fara conservanti

Ingrediente: ulei de cocos ecologic 100%, obtinut din nuci de cocos provenite din culturi certificate ecologic din Arhipelagul Filipine.

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.