Setari Cookie-uri

5 Sampoane BIO pentru toate tipurile de par

Sampoanele BIO organice pe care vi le prezentam nu contin substante nocive, aditivi sau parabeni, ingrijind atat parul, cat si pielea capului. Specialistii sustin ca un par este sanatos daca scalpul este sanatos. Asadar atunci cand alegeti un sampon este indicat sa va ganditi in primul rand daca este potrivit pentru pielea capului.

5 Sampoane BIO pentru toate tipurile de par

Sampon Pentru Par Gras Bio/Eco

Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Samponul revigorant anti-grasime, cu extracte de plante din lamaie organica si menta organica regleaza productia de sebum în exces a scalpului si ajuta la intarzierea igasarii scalpului. Ideal pentru o curatare completa si un echilibru natural al scalpului.

Extracte de flori de arnica calmeaza pielea,în timp ce extractele de struguri organica avea un efect revigorant. Sampon minunat parfumat ofera o senzatie placuta de prospetime asupra scalpului si a parului dumneavoastra.

Sampon BIO pentru stralucire

Samponul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

amarde este singurul brand de fito dermato cosmetice care garanteaza provenienta naturala a ingredientelor in proportie de 100%. Laboratoarele Gamarde imbina formule revolutionare bogate in ingrediente precum apa termala sulfuroasa si ulei virgin de argan pentru a obtine tratamente de cea mai inalta calitate si pentru o ingrijire de lux.

Citește și:

Bioportal recomanda un sampon bio cu rezultate incredibile in ceea ce priveste ingrijirea parului si redobandirea unui aspect stralucitor si sanatos.

6 ingrediente active care stau la baza formulei revolutionare a samponului pentru stralucire de la Gamarde:

1 Aloe vera pentru o hidratare de durata si combatere a uscarii si ruperii firului de par. Hraneste scalpul si firul de la radacina pana la varf oferindu-i un aspect suplu si stralucitor inca de la prima folosire.

2 Otet de cidru cu efect de scoatere in evidenta a nuantelor stralucitoare. Intensifica luciul natural al parului si il revitalizeaza.

3 Musetel pentru un aspect iluminator. Calmeaza iritatiile scalpului si ofera o ingrijire de durata inlaturand complet impuritatile,

4 Ceai verde cu efecte antioxidante si emoliente.

5 Proteine din grau care repara firul de par deteriorat si protejeaza impotriva conditiilor nefavorabile de mediu.

Citește și:

6 Apa de Gamarde pentru o ingrijire delicata si de durata. Ofera parului un aspect suplu si stralucitor. Calmeaza si protejeaza pielea scalpului impotriva iritatiilor si eczemelor.

Sampon Pentru Ingrijirea si Repararea Parului Bio/Eco

Samponul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Samponul contine extracte organice de trandafir si keratina din legume ce netezeste structura firului de par. Pentru un aspect sanatos si catifelare vizibila. Agenti de spalare din nuca de cocos si zahar curata parul deteriorat foarte usor.Extractul de trandafir organic: are un efect intens de hidratare.

Uleiul organic de nuci de macadamia: ofera catifelare parului.

Complex de keratina din legume: ridichi si trei culturi bogate in proteine (porumb, grau, soia) netezeste structura firului de par.

Sampon bio pentru volum, cu cofeina

Samponul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro

Citește și:

Samponul Neobio cu cofeina bio si mesteacan fost special adaptat la nevoile parului fin si moale.
Sampon pe baz de plante, curata delicat parul si scalpul. Extractul de mesteacan Bio are un efect stimulator iar cafeina organica stimuleaza radacina firului de par. Pentru un par sanatos, puternic si plin de vitalitate de la radacini pana la varfuri. Sampon potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, atat pentru femei cat si pentru barbati.

FARA COLORANTI, FARA GLUTEN, FARA PRODUSE SINTETICE,
FARA SILICOANE SI ALTE ULEIURI SINTETICE, PRODUS VEGAN.

Sampon Bio Antimatreata

Samponul este disponibil pe site-ul Bioportal,ro

Ajuta la eliminarea matretii!
Acest sampon cu pH echilibrat are o baza de curatare naturala si este extrem de bland pentru scalp.
Ingrediente active 100% naturale, eficiente:
Salcie si brusture, bine cunoscute pentru hidratare si proprietati calmante.
Extract de lichen mentine echilibrul scalpului.
Re-echilibreaza pielea capului si lasa parul curat fara matreata.
Fara Sulfati!
NU a fost testat pe animale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.