Setari Cookie-uri

3 Masti pentru par cu ULEI DE COCOS: le poti face acasa

Uleiul de cocos este astazi foarte apreciat in industria cosmetica, beneficiile sale asupra parului si pielii dovedindu-se a fi greu de egalat. Va propunem 3 masti homemade pentru ingrijirea parului, al caror ingredient principal este uleiul de cocos extravorgin.

3 Masti homemade pentru par cu ulei de cocos

Masca acceleratoare a cresterii parului

Intens regeneranta, hranitoare si vitaminizanta, aceasta masca de par reda sanatatea podoabei capilare, avand in timp puternice efecte regenerante, de ingrosare a firului de par si de prevenire a caderii acestuia.

masca de par cu ulei de cocos

Ingrediente:
- O lingura de ulei de cocos presat la rece la temperatura camerei;
- 10 picaturi de vitamina A uleioasa;
- 10 picaturi de vitamina E cosmetica;
- O lingurita de zeama de lamaie;
- O lingurita de bicarbonat de sodiu (il puneti la final, dupa amestecarea ingredienteloe);

Se amesteca bine ingredientele. Se fac cararari in par si se aplica masca, apoi se intinde pe tot parul. Se pune o casca si se lasa masca sa actioneze timp de 3 ore. Se spala apoi parul cu apa calda, samponand de mai multe ori pana ce parul ramane curat. Tips: se aplica samponul intai la radacina, facand carari in par, se maseaza bine, apoi se aplica pe restul parului. Se poate folosi balsamul ca de obicei. Aceasta masca se repeta de doua ori pe saptamana.

Citește și:

Masca intens revitalizanta, pentru stralucirea parului

Aceasta masca revitalizeaza parul si ii confera stralucire, fiind recomandata persoanelor cu par tern.

masca de par roscat

Ingrediente:
- O banana;
- O lingura de iaurt;
- O lingura ulei de cocos;
- O lingura de otet;

Se amesteca bine ingredientele. Se fac carari in par si se aplica masca la nivelul scalpului, se maseaza pret de un minut, apoi se intinde masca pe toata lungimea parului. Se pune o casca si se lasa sa actioneze 3 ore. Se clateste parul cu apa calda din abundenta si se clateste de mai multe ori, pana ce se simte curat. Se pot folosi si alte produse de ingrijire a parului in mod obisnuit.
Masca se repeta de doua ori pe saptamana, timp indelungat.

Masca homemade de intretinere a parului vopsit

Aceasta masca hraneste intens parul vopsit, previne varfurile despicate si degradarea parului. Confera stralucire si vitalitate, lasand parul matatsos la atingere.

Citește și:

masca homemade par vopsit

Ingrediente:
- O lingura de ulei de cocos;
- 10 picaturi de vitamina A uleioasa;
- 10 picaturi de vitamina E cosmetica;
- O lingura de iaurt;
- O lingura de bicarbonat de sodiu;
- Doua linguri de avocado pasat.

Se amesteca bine ingredientele, pana ce masca devine o pasta omogena. Se fac carari in par si se aplica masca intai la nivelul radacinilor, masand delicat scalpul pret de un minut, apoi se intinde masca pe toata lungimea parului. Se l;asa sa actiopneze pret de 3 ore, apoi se clateste parul cu apa din abundeta. Se fac carari in par, se aplica samponul si se curata bine scalpul, apoi se intinde samponul pe toata lungimea firului de par. Daca este nevoie se poate sampona de mai multe ori parul. Se foloseste balsamul in mod obisnuit.

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.