Setari Cookie-uri

Sauna uscata

Vedem la televizor persoane care fac sauna. Cunoastem beneficiile saunei pentru organism, iar acum avem la dispozitie un aparat care permite tratamentul individual, mai avansat ca tehnologie fata de sauna simpla, aparat care este si foarte confortabil.

Vedem la televizor persoane care fac sauna. Cunoastem beneficiile saunei pentru organism, iar acum avem la dispozitie un aparat care permite tratamentul individual, mai avansat ca tehnologie fata de sauna simpla, aparat care este si foarte confortabil. Te strecori in capsula, capul ramane afara - astfel ca nimeni nu te vede, totul este foarte comod si... putem vorbi despre cate in luna si in stele cu asistentul medical sau cu alte persoane. Daca venim cu prietenele la un abonament cu sedinte la mai multe aparate pentru un efect cu adevarat uimitor astfel incat sa ajungem sa avem silueta dorita, sa aratam si sa ne simtim bine in pielea noastra, atunci atmosfera va fi cu siguranta asigurata.

Sauna uscata este un tratament modern cu efecte imbatabile. Corpul uman are in componenta apa si proteine precum si calciu, fier, sodiu si alte oligoelemente care produc energie echivalenta cu infrarosii de 5-30 microni. Din acest motiv corpul uman absoarbe in mod optim energia razelor infrarosii.

Combinatia de raze infrarosii si sauna uscata duce la efecte spectaculoase, obtinandu-se o slabire atat in diametru cat si in greutate.

Efectele pozitive ale saunei uscate sunt:

- eliminarea stratului gras si al celulitei ( prin caldura foarte puternica se ajunge pana la nivelul celular, grasimea este topita si se produce astfel o scadere considerabila a celulelor grase din organism);

- accelerarea metabolismului.

Alte tipuri de tratament


Capsula uscata poate fi folosita in mai multe combinatii de tratamente:

- tratament cu impachetari cu ciocolata si alge marine;
- electrostimulare cu sauna

Informatii oferite de BodyContur
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.