Setari Cookie-uri

Pregatirea tenului

Secretul de start este sa acorzi ceva mai mult timp propriei persoane: daca nu tu, atunci cine?

Secretul de start este sa acorzi ceva mai mult timp propriei persoane: daca nu tu, atunci cine? E foarte usor sa lasi de azi pe maine, sau sa-ti tot repeti „mi-e imposibil sa-mi fac timp pentru mine”. Fii sincera si recunoaste: tenul este cartea ta de vizita. Spune totul despre tine, despre mostenirea genetica, in general, despre cum te simti, cat timp si cata ingrijire iti acorzi.

Ingrijirea pielii este un proces relativ simplu daca stii cateva notiuni de baza.

O ingrijire obisnuita si sustinuta nu trebuie sa te coste o avere, nu trebuie sa fii medic ca sa intelegi ce este cel mai bine pentru piele. Asa ca te vom ajuta in cele ce urmeaza sa afli cateva notiuni de baza.

Curare

Pentru a te asigura c vei obine cea mai fin acoperire/ finisare a tenului i cel mai proaspt look, incepe cu un gomaj, inlturand orice urm de machiaj precum i celulele moarte. Incepe prin a-i umezi faa cu ap cldu pentru a-i deschide porii, a inltura celulele moarte i pentru a stimula circulaia. Apoi aplic pe palm o cantitate mic de demachiant i maseaz faa cu micri circulare. Limpezete bine cu ap cldu, apoi cltete cu ap rece pentru a inchide porii.

Tonifiere

Improspteaz tenul cu o loiune tonic pentru a inchide porii, pentru a impiedica fondul de ten s ptrund in pori i de asemenea s inlture eventualele impuriti sau urmele de machiaj. Este bine s foloseti o loiune tonic fr alcool astfel incat tenul tu s nu devin astringent i s fii tentat s ii aplici o cantitate prea mare de crem hidratant. Folosete o dischet de bumbac de calitate i terge pielea delicat.

Hidratare i protecie

Avand o piele hidratat ii vei asigura aplicarea machiajului uor i uniform. Aplic crema hidratant pe pielea umed pentru c va absorbi mai mult. Este ideal s foloseti o crem hidratant care ii ofer protecie solar. Aplic delicat cantiti mici de crem pe fa i pe restul zonelor expuse. Nu exagera ins! Crema in exces astup porii i impiedic regenerarea tenului.

Trucuri

Intotdeauna este bine s exfoliezi pielea o dat pe sptman (sau chiar mai des, in funcie de tipul de ten) pentru a inltura pielea moart, petele, mai ales in cazul in care foloseti loiuni autobronzante. Cel mai bine este s exfoliezi tenul dup curire sau la du, cand porii sunt deschii.

Informatii oferite de AVON Cosmetics Romania


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.