Setari Cookie-uri

Capsulele de slabit chinezesti

Ultima moda in materie de slabit este reprezentata de capsulele de slabit chinezesti. Dupa 1-2 zile de cura cu pastilele chinezesti, senzatia de foame dispare, nivelul de energie creste simtitor, iar kilogramele par a disparea in mod miraculos.

Ultima moda in materie de slabit este reprezentata de capsulele de slabit chinezesti. Dupa 1-2 zile de cura cu pastilele chinezesti, senzatia de foame dispare, nivelul de energie creste simtitor, iar kilogramele par a disparea in mod miraculos.

Femeile dornice sa scape de kilogramele in exces fara a depune prea mult efort, cheltuiesc aproximativ 100-200 de lei pe o cura de o luna, fara sa stie insa riscurile la care se expun. Avand in vedere ca pastilele minune sunt considerate suplimente alimentare si nu medicamente, controalele la care sunt supuse sunt minime, asa ca nu se poate spune cu exactitate daca nu contin compusi chimici periculosi sau care sunt efectele secundare.

Moda capsulelor de slabit chinezesti a facut valuri in trecut si in afara tarii. Rusia, Canada, Marea Britanie sunt doar cateva dintre tarile care au tras un semnal de alarma si au retras astfel de pastille. A devenit deja celebru cazul unei vedete TV din Singapore care a fost la un pas de moarte din cauza unor pastile de slabit aduse din China. Dupa 2 luni de cura, Andrea de Cruz a avut nevoie de un transplant de ficat, intrucat pastilele ii distrusesera acest organ.

Citește și:

In Canada au fost interzise pastilele de slabit LiDa Daidaihua, pastile care acum sunt intens promovate pe internet in Romania. Produsele sunt prezentate ca fiind 100% naturale, dar autoritatile din Canada au descoperit o doza mare de amfetamine in aceste produse. Amfetaminele nu pot fi cumparate decat cu prescriptie medicala, intrucat acestea au efecte secundare deosebit de periculoase si creeaza dependenta.

Si romancele au inceput sa ia astfel de pastile. Unele au ales sa discute pe forumuri despre experienta cu astfel de capsule. Multe acuza ameteli, stari de lesin, sete puternica, transpiratie excesiva, iar unele dintre ele recunosc ca astfel de pastile le-au adus pe patul de spital. Intrucat primele efecte secundare pot fi usor de suportat de unele femei, acestea continua sa ia pastilele fara sa fie interesate de efectele pe termen mediu si lung asupra sanatatii.

Citește și:

Super Slim, Capsula de slabit, Izvorul Tineretii si LiDa Daidaihua sunt doar cateva dintre pastilele de slabit prezente si in Romania. Oamenii au in general incredere in tratamentele chinezesti, avand in vedere experienta de peste 3 milenii a chinezilor in terapii alternative. Cu toate acestea, chinezii antici nu au incercat niciodata sa trateze obezitatea.

Sursa: Garbo.ro

Citeste articole asemanatoare pe Grabo:

Job sau cariera?

Relatia cu un barbat inselat

Cele mai simple si eficiente trucuri de slabit

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.