Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Cearcanele reprezinta un adevarat obstacol in calea frumusetii. Un chip cu cearcane, oricat de ingrijit sau tanar ar fi, tot arata ca si cum ar fi obosit, imbatranit, aton si lipsit de energie.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Care sunt cauzele aparitiei cearcanelor?

Cea mai cunoscuta cauza a aparitiei cercanelor este cea legata de oboseala. Atnci cand esti stresat, nu dormi suficient sau chiar daca o faci, nu te odihnesti suficient, oboseala se exteriorizeaza prin prezenta cearcanelor. Insa nu este singura cauza

Alti factori ce duc la aparitia cearcanelor:

- anumite afectiuni cardiace

- afectiuni renale

- diverse tipuri de edeme

- bronzul excesiv

- fumatul: se stie ca fumatul produce un efect de „imbatranire accelerata” a pielii si de aceea creste si probabiliteta aparitiei timpurii a cearcanelor.

- diete severe: daca ne-am obisnuit organismul cu un regim alimentar echilibrat iar dintr-o data, alegem o dieta severa care poate sa ne dea peste cap intreg metabolismul cearcanele vor fi printre primele semne ale deciziei gresite. Lipsa substantelor nutritive produce adesea schimbarea culorii pielii.

- excesul de melanina

- factorul ereditar. Unele persoane, oricat de mult incerca sa reduca cercanele, acestea tot nu dispar si aceasta datorita factorului ereditar implicat in aparitia acestora.

- dislipidemiile pot duce la acumularea grasimilor in jurul ochilor, determinand aparitia cearcanelor grase.

Pe Forumul Lumea e Mica s-a discutat intens despre tot felul de metode mai mult sau mai putin naturiste, incercate chiar de cititoare si care au dat rezultate.

Metode pentru a scapa de cearcane

Better Alone considera ca produsele cosmetice sunt bune: Sunt creme specialesau daca nu, prin somn, machiaj negru, pudra si... treci pe la farmacie!"

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: