Setari Cookie-uri

Produse cosmetice interzise in zona sanilor - FH

Glanda mamara este sensibila la diverse produse cosmetice, mai ales cele care se absorb usor in piele si ot avea substante ce influenteaza echilibrul hormonal.

Glanda mamara este sensibila la diverse produse cosmetice, mai ales cele care se absorb usor in piele si ot avea substante ce influenteaza echilibrul hormonal. De aceea ar trebui sa cunoastem ce cosmetice sunt nocive atunci cand sunt aplicate pe pielea sanilor.

Acest topic a fost deschis pe Forumul Healthy de catre cititoarea noastra Cremona: " Buna seara,
de cateva minute fac parte dintre membrii healthy.ro.

Am probleme cu sanii si de cateva ori mi-a trecut prin cap urmatoarea intrebare: "Ar trebui sa evitam folosirea anumitor produse cosmetice, in zona sanilor? Sau nu ar trebui sa folosim deloc? Si poate ca pe toate ar trebui sa ne preocupe aceasta chestiune."

Bastiuta crede ca n-ar fi o problema: "De acord cu tine k ar trebui sa ne preocupe, dar ma gandesc ca in afara de un sapun/gel de dus si o lotiune de corp ce alte cosmetice ai mai putea folosi? Si din cate stiu eu e chiar recomandata o crema hidratanta sau loiune de corp pt a pastra elasticitatea pielii si implicit sa evitam vergeturile."

Citește și:

Alapopescu ne recomanda: "Va recomand pentru masajul sanilor ulei de samburi de migdale. E natural, iar pielea devine suberba.

Sideris ne ofera cateva informatii importante: "Referitor la sani, este indicat de evitat mai ales produsele cu parabeni (deodorante - pt. ca axila este atat de aproape de san; lotiuni, etc.); ma preocupa problema, chiar am scris un articol despre asta, in urma multiplelor cercetari facute:
https://sideris.ro/blog/frumusete-bio-organica/ingredientele-cosmetice-sub-lupa/ingredientele-cosmetice-sub-lupa-parabenii-si-cancerul/

Este indicata si evitarea expunerii la soare topless.
Daca simtiti nevoia unui ulei sau lotiune pentru zona sanilor (desi in principiu chiar nu e nevoie), folositi uleiuri pure de migdale, de masline (presat la rece) sau lotiuni organice (bio), care nu contin ingrediente cu potential cancerigen.

Citește și:

Cam astea sunt toate informatiile pe care le-am aflat referitor la zona pretioasa a sanilor."

Luminitea_grosuleac crede ca: " Buna! cel mai bine este sa te ungi cu o crema de galbenele cumparata de la plafar, este foarte buna."

Voi ce creme considerati a fi bune pentru aceasta zona sensibila? Va asteptam sa ne spuneti parerea voastra mai jos, in rubrica de comentarii sau pe Forumul Healthy.

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.